25.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Σύγκρουση δικύκλου με περιπολικό στα Χανιά – Στο Νοσοκομείο δύο άτομα

Ημερομηνία:

Με τραύματα στη μέση και τα πόδια οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων μια μητέρα με το ανήλικο παιδί της, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες στην συμβολή των οδών Μανουσιογιαννάκηδων και Εφέδρων Πολεμιστών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  το ατύχημα έγινε χθες λίγο μετά τις 4μμ,  όταν δίκυκλο στο οποίο επέβαινε η μητέρα ηλικίας περίπου 40-45 ετών και η ανήλικη κόρη της, ηλικίας 12 – 13  ετών, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με περιπολικό.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν τραυματιστεί σοβάρα.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία

Flashnews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...