25.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Σύγκρουση Πολάκη με πολίτη σχετικά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με βαρείς χαρακτηρισμούς

Ημερομηνία:

Σύγκρουση Πολάκη με πολίτη σχετικά με την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Πολίτης σχολίασε την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, στην οποία υποστήριζε ότι τα ΜΜΕ αγιοποιούν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη προσδοκώντας να πάρουν χρήματα από τον γιο του Κυριάκο, ως εξής:

«Είσαι υπουργός, πάνω σου εναποτίθενται οι ελπίδες του λαού για σημαντικές, ψύχραιμες αποφάσεις. Δεν κρατήθηκες. Είσαι πολιτικός. Διδάσκεις ήθος. Δεν κρατήθηκες. Είσαι άνθρωπος. Θρώσκεις, κάποια στιγμή θα αποδημήσεις κι εσύ. Αλλά όχι. Στην κηδεία δεν κρατήθηκες ούτε μια ημέρα. Οχι για την πολιτική του άποψη. Για την ανθρώπινη εκδήλωση αυτής απέναντι στο πένθος του θανάτου. Ντροπή σου Πολάκη, είσαι πολύ μικρός. Στη δική σου ώρα να δω πόσοι θα ασχοληθούμε και με ποιο τρόπο».

Ο υπουργός Υγείας απάντησε ως εξής:

“Ακου Δαπιτάκι περασμένης δεκαετίας. Ναι, δεν κρατήθηκα να βλέπω την αγιοποίηση ενός ανθρώπου που όσο ήταν στην ενεργό πολιτική έφτασε να τον βρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού λόγω αυτών που έκανε. Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα από το πρωί ως το βράδυ περί της πολιτικής διαδρομής του ανδρός με μοναδικό στόχο και σκοπό να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκάναλα της διαπλοκής. Η ψεύτικη ευαισθησία που επικαλείστε περί του σεβασμού στο νεκρό ποσπάθησε για δύο ημέρες να ξαναγράψει αλλιώς την ιστορία της διαδρομής του με τα αφιερώματα της αξιοποίησης λες και πάθαμε όλοι μαζική απώλεια μνήμης.

Όσοι για το ποιοι θα μαζευτούν στην κηδεία τη δική μου νασαι σίγουρος ότι τα χουντοβασιλικά υπολείμματα που αναμαζώχτηκαν προχθές για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ δεν θα έρθουν!!! Θαρθουν όσοι δεν φαντάζεσαι γιατί δεν έχουμε την ίδια διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Κατάλαβες ψευτοθιγμένε Δαπιτάκο…”

Nα υπενθυμίσουμε ότι στην αρχική του ανάρτηση ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ανέφερε τα εξής:

« Κρατιέμαι αλλα δεν γίνεται ….

Δεν ειναι ΠΟΛΛΟΙ που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη(ο λαός εχει μνήμη)

Ειναι ΠΟΛΛΑ τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια απο τον Κυριακο …(εχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταιο χρόνο)

Αλλά δεν ψηφίζουν μόνο αυτα στην κάλπη το 2019…..»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ουκρανία: Τα κύρια σημεία του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής

Περίπου 80 χώρες συμφώνησαν σήμερα στην Ελβετία στην «Σύνοδο Κουρφής/Διεθνή...

Κουρταλιώτικο φαράγγι: Αναστάτωση με νεαρό που λίγο έλειψε να πνιγεί

Σε κίνδυνο βρέθηκε την Κυριακή νεαρός που βούτηξε στα...