29.6 C
Chania
Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2026

Σύλληψη για παράνομη θήρα στα Κεραμειά

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Χανίων, περιπολούσαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Μαλάξας Κεραμειών.

Στις 06:00 π.μ. περίπου εντόπισαν, σε σχετικά μικρή απόσταση απ αυτούς, μια μηχανή να πλησιάζει και να σταματά. Προσέγγισαν το σημείο που σταμάτησε η μηχανή, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και συνάντησαν ένα άτομο, το οποίο έφερε, περασμένο στον ώμο του, ένα δίκαννο, πλήρες φυσιγγίων.

Αφού του ανέφεραν την ιδιότητά τους, τον ενημέρωσαν ότι παρανόμως κυνηγάει νύχτα.  Επίσης του τόνισαν ότι βρίσκεται σε περιοχή εκτός Ζώνης Διάβασης Αποδημητικών Πτηνών, όπου ούτως ή άλλως ακόμα δεν επιτρέπεται η θήρα.

Κατασχέθηκαν το όπλο, μια φυσιγγιοθήκη και τα φυσίγγια και σχηματίστηκε δικογραφία στη Δ/νση Δασών Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ορκίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης ορκομότησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Πρόεδρος ο Εμμανουήλ Κοτσιφάκης, Αντιπρόεδρος ο Στυλιανός Μιχαηλάκης.

Χάρης Μαμουλάκης: «Όποιος θυμάται την ιστορία έχει πραγματικά γνώση»

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για τους σφαγιασθέντες της 25ης Αυγούστου 1898 στον Άγιο Τίτο, καταθέτοντας στεφάνι και στέλνοντας μήνυμα ιστορικής μνήμης.

Αφιέρωμα: Ξεριζωμός των Ελλήνων της Μ. Ασίας

Κι ήρθαμε... άξαφνα... χωρίς αποσκευές και διαβατήρια. Δεν ήρθαμε ταξιδευτές για...