23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Σύλλογος πρακτόρων ΠΡΟ-ΠΟ ν. Χανίων: 2ήμερο κινητοποιήσεων – Κάνεις συνάδελφος να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της Εταιρίας

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πρακτόρων ΠΡΟ-ΠΟ ν. Χανίων καλεί σε κινητοποίηση και συμμετοχή στη 2ήμερη απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου την Πέμπτη και την Παρασκευή 9 και 10 Μαρτίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι δεν πάει άλλο .  Καλούμε  όλους του συναδέλφους να δώσουμε  σύσσωμοι   βροντερό και καθολικό παρόν στην απεργία των 2 ημερών Πέμπτη και Παρασκευή  9 & 10 Μαρτίου. Να πούμε  ένα τεράστιο ΟΧΙ στην απαράδεκτη και κατάπτυστη καταγγελία 4500 συμβάσεων από την ΟΠΑΠ ΑΕ με δικαστικό κλητήρα στους  πράκτορες ( λες και απευθύνετε σε ποινικά διωκόμενους  εγκληματίες).

Κάνεις συνάδελφος να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της Εταιρίας .Όλοι μαζί μπορούμε να  αντιμετωπίσουμε τα σχέδια τους .

Επίσης να καταδικάσουμε τις πολιτικές των κυβερνήσεων που με την δυσβάστακτη φορολογία που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια και  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο   μας κλέβουν πάνω από το 70% του μειωμένου   εισοδήματος μας .

Η νέα σύμβαση  της ΟΠΑΠ σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά μέτρα μας βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά μας πετάνε  στο δρόμο.

Τα σχέδια τους πρέπει να διαψευστούν  παταγωδώς το οφείλουμε στον εαυτό μας, στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας,

Καλούμε τους τοπικούς επαγγελματικούς φορείς των Χανίων  να πάρουν θέση δίπλα μας.

Όλοι στην 48ωρη απεργία 9 και 10 Μαρτίου .

Συνάδελφοι θα πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση την Πέμπτη 10:30 π.μ.  στο πρακτορείο ΟΠΑΠ   του  Εμμ.Ντιγριντάκη  στην οδό Κισσάμου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...