14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Σύμβουλος Ερντογάν: “Νομίζετε ότι η Κρήτη θα παραμείνει στο χάρτη; Πώς το λέγανε εκείνο το νησί, μια χώρα που βούλιαξε; Ατλαντίδα!”

Ημερομηνία:

Σπάνε τα κοντέρ γελοιότητας οι σύμβουλοι που έχει μαζέψει ο Ταγίπ Ερντογάν γύρω του, στην προσπάθεια της Τουρκίας να επιβάλει την προπαγάνδα της, καταρχήν εντός των συνόρων, όπου ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης με την οικονομική πολιτική του καθεστώτος.

Ο γνωστός για τις γραφικές του εμφανίσεις Χακί Κασίν, επανέρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower στη Σούδα, χαρακτηρίζοντάς «ηλίθιο» τον Έλληνα Πρωθυπουργό: «Τι κάνει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Εisenhower στη Σούδα; Πάει ο Μητσοτάκης και φωτογραφίζεται στο αεροπλανοφόρο έτσι. Ο ηλίθιος τύπος στέκεται πίσω από τη μηχανή του αεροσκάφους που θα τον κάψει».

Και συνεχίζει με τα παραμύθια περί ελληνικής εισβολής στην Τουρκία, συμπεριλαμβάνοντας και τις ΗΠΑ: «Επεκτείνουν το λιμάνι στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ανοίγονται δρόμοι. Γιατί εργάζονται στους δρόμους; Αμερικάνικο μηχανοκίνητο Σύνταγμα αναπτύσσει εκεί τανκς. Με αυτά θα έρθουν στην Αδριανούπολη. Η Αμερική έστειλε εκεί την αεροπορία της, τα F-15 (σ.σ. μόνο που ήταν από τη Σαουδική Αραβία…) και αεροπλανοφόρο. Δεν μας ενδιαφέρει, ας στείλουν και… F-88».

Για να φτάσει στο κλου, κάνοντας αναφορά στους Έλληνες πιλότους, τη Γαλλία και την… εξαφάνιση της Κρήτης σε περίπτωση σύγκρουσης Ελλάδας-Τουρκίας: «Στο μυαλό τους, οι Έλληνες πιστεύουν πως μπορούν να τρομάξουν τους Τούρκους πιλότους. Όταν οι πιλότοι μας απογειώνονται στο Αιγαίο οι Έλληνες τρέχουν μακριά από τις αερομαχίες. Οι Έλληνες λένε ‘θα σας νικήσουμε. Έχουμε πίσω μας την Αμερική και τη Γαλλία. Μας δίνουν Μιράζ (σ.σ. πιθανόν να ήθελε να πει Rafale…) και το ένα και το άλλο’. Ας τους δώσουν… Μετά, τι θα γίνει; Νομίζετε ότι η Κρήτη θα παραμείνει στο χάρτη; Πώς το λέγανε εκείνο το νησί, μια χώρα που βούλιαξε;».

Η δημοσιογράφος του απάντησε «Ατλαντίδα» και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο…


newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...