29.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Σύμπραξη Χανίων: Προκήρυξη προσλήψεων Κοινωφελούς Εργασίας

Ημερομηνία:

Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων, στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία “Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση” και στην οποία συμπράττουν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων, ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Χανίων, ο Αγροτικός Σύλλογος Βουκολιών ‘’ Μαρίνος Αντύπας’’ και ο Σύλλογος Ξενοδοχοϋπαλλήλων, ανακοινώνει τα εξής προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων:

  • Στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, μετά από σχετική πρόταση που υπέβαλλε η εταιρία μας, έχουν εγκριθεί 755 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης, για την υλοποίηση εγγεκριμένων δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα από φορείς της Αυτοδιοίκησης και άλλους οργανισμούς κοινωφελούς έργου.
  • Η διαδικασία δημοσίευσης της προκήρυξης του καθορισμού των σχετικών προσόντων και της επιλογής του προσωπικού γίνεται σύμφωνα με την Υπ. Αρ.34/24-5-2011 Ανοιχτή Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού” του Υπουργείου Εργασίας και εποπτεύεται από το ΑΣΕΠ. Την αποκλειστική ευθύνη για την υλοποίηση των παραπάνω διαδικασιών, καθώς και για την εποπτεία και διεκπαιρέωση όλης της διαδικασίας σε συνεργασία με τους Συμπράττοντες φορείς έχει η Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία “Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση”, η οποία είναι και δικαιούχος της πράξης << Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘’ Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού’’.
  • Η “Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση” έχει ολοκληρώσει τις τυπικές διαδικασίες που απαιτούνται για την έγκριση της προκήρυξης από το ΑΣΕΠ, και είναι στην φάση ολοκλήρωσης της οργανωτικής προετοιμασίας. Λόγω της προεκλογικής περιόδου οι διαδικασίες προσλήψεων είχαν ανασταλλεί .
  • Με προχθεσινή απόφαση των Υπουργών Διοίκητικής Μεταρρύθμισης , Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η παραπάνω αναστολή διεκόπη προκειμένου να επισπευθεί η υλοποίηση των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας.

Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις η Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία είναι σε αναμονή της έγκρισης της προκήρυξης από το ΑΣΕΠ, για την έναρξη των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο και στη Ιστοσελίδα της Σύμπραξης Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση (www.sfchania.gr)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην...

Σεμινάριο φωτορεπορτάζ / φωτογραφίας δρόμου / δημιουργίας φωτο-ιστοριών με τον διακεκριμένο φωτορεπόρτερ Θανάση Σταυράκη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ Σεμινάριο Φωτορεπορτάζ...

Ο Σπύρος Δερβενιώτης στα Χανιά για το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival

Ο Σπύρος Δερβενιώτης ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες...

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...