15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σύνδεσμος Ειλικρινών Βιομηχάνων: “Όλα το χρήμα για τον Σταύρο Δήμα” | Φωτός + Βίντεο

Ημερομηνία:

Επιτέλους, λίγη ειλικρίνεια. Ο Σύνδεσμος Ειλικρινών Βιομηχάνων, μετά από μία μακρά περίοδο σιωπής κάνει την επανεμφάνισή του, στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, για να βροντοφωνάξει το λόγο της αλήθειας και την αναγκαιότητα να μην πάμε σε εκλογές. Όπως λένε “για να μην πτωχεύσει η χώρα και πεινάσουμε, Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα”!

Ο Σ.Ε.Β επιμένει: “Δεν θα βρούμε απλά τους 180, αλλά τους 200 βουλευτές που θα ψηφίσουν για ΠτΔ στις 23. Ο Αντωνάκης, δέχτηκε την πρόταση μας να είναι υποψήφιος κάποιος από εμάς. Παίρνουμε την κατάσταση και τα λεφτά στα χέρια μας.”

H συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος. Και όχι μόνο κατάθεσαν μία σειρά προτάσεων, αλλά κάλεσαν και τις καθαρίστριες να φύγουν από την είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών:

“Είμαστε υπερήφανοι, συνάδελφοι.

Σήμερα όχι μόνο βοηθήσαμε μέσα από σειρά προτάσεων στη σταθερότητα της χώρας, όχι μόνο αποκλείσαμε το ενδεχόμενο των εκλογών, αλλά ως χρηστοί και χρήσιμοι πολίτες, καλέσαμε τις καθαρίστριες να αποχωρήσουν από την είσοδο του Υπ. Οικ.

Δεν φτάνει που ζητάνε δουλειές (;) και μισθό (;) κρατάνε κλειστή και τη μία είσοδο του Υπ. Οικ. και αναγκαζόμαστε να κάνουμε κύκλο για να μπούμε στο Υπουργείο.

Τις προτρέψαμε λοιπόν να εκμεταλλευτούν τη χαρά του ελεύθερου χρόνου που απλόχερα τους δώθηκε όταν έφυγαν από τις δουλειές τους και να αποχωρήσουν. Αν δεν γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι, πώς θα ζήσουμε και εμείς;”

Ο ΣΕΒ δήλωσε στη συνάντηση:

“Εμείς βάζουμε τις δουλειές, δεν θα βάζουμε και τα λεφτά. Στην περίπτωση των καθαριστριών, δεν βάζουμε ούτε δουλειές, βέβαια, γιατί πρέπει κάποιοι να φτωχύνουν κι άλλο, για να μπορούμε και εμείς να πλουτίσουμε. Η λογική το λέει και ο Αντωνάκης μας. Η εθελοντική εργασία είναι το μέλλον και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Καλούμε λοιπόν τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ να αποχωρήσουν από το σημείο γιατί θέλουμε να το κάνουμε φάτνη εν όψει Χριστουγέννων”.

Οι καθαρίστριες δυστυχώς δεν πείστηκαν. Έτσι και εμείς χαιρετήσαμε τα ΜΑΤ που έχει στείλει η καλή κυβερνησούλα μας να κάθονται εκεί, δίπλα τους και να τις προσέχουν από τους κακούς.”

Κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση:

Τα μνημόνια είναι ευλογία, δώστε μας λεφτά να πάμε Ελβετία.

Τα λεφτά στους πλούσιους.

Μεγάλο σπίτι σε κάθε τραπεζίτη.

"google ad"

Όλο το χρήμα για το Σταύρο Δήμα.

ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Διαβάστε και την προκήρυξη που μοίραζαν στον διαερχόμενο κόσμο:

“Αφήστε μας να πλουτίσουμε με την ησυχία μας!

Η χώρα μας πέρασε πολλά μέχρι να μπει μια τάξη. Από τη μέρα που ο αδελφός μας Γιώργος Παπανδρέου, έβαλε το μνημόσνιο στη ζωή μας, οι ζωές μας έγιναν μαγικές. Περάσαμε όμορφα αυτά τα σχεδόν πέντε χρόνια με πολλές χαρές, λίγες λύπες και πάρα μα πάρα πολλά λεφτά. Τα χρόνια αυτά επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη. Αυτά τα κομμουνιστικά κόλπα με τη σταθερή εργασία, τις συντάξεις, τα τσάμπα μπες βγες σε νοσοκομεία και πανεπιστήμια, τελειώσαμε.

Επιτέλους η αστυνομία μας, κοσμεί το κέντρο της πόλης και διαπαιδαγωγεί όπως θα έπρεπε, τα αναιδέστατα θρασίμια που τους πιπιλάει το μυαλό ο κάθε Τσίπρας.

Αγαπητοί μας, το όνειρο δεν τελειώνει εδώ. Σας μιλάμε από καρδιάς και πάντα με ειλικρίνεια. Αυτές τις γιορτινές μέρες, την ώρα που εμείς θα βρισκόμαστε στα σαλέ μας μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά αχαλίνωτης κερδοφορίας, κάποιοι γενναίοι και ακούραστοι υπερασπιστές των συμφερόντων μας, δίνουν μία δύσκολη μέχη με το σοβιετικό τέρας που απειλεί τις τσέπες και τις καταθέσεις μας. Ο Αντώνης και ο Βαγγέλης, θυσιάζουν τις άγιες τούτες μέρες για όλους για, για να μπορέσει να συνεχιστεί το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε το Μάιο του 2010 και να μην πέσει η χώρα στα χέρια των οπισθοδρομικών σταλινικών που θέλουν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος.

Εμείς, σας κοιτάμε στα μάτια και σας λέμε. Επιλέξτε τη σταθερότητα. Ξέρετε πως είναι να δουλεύετε για εμάς. Γνωρίζουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη σας προς τα πρόσωπά μας για αυτά τα πολύτιμα 300 ευρώ που σας δίνουμε, όποτε γουστάρουμε, άμα γουστάρουμε και άμα το θυμηθούμε. Αναγνωρίζουμε ότι κάποιοι από σας που δεν έχετε πλέον δουλειά, έχετε αρχίσει να βαριέστε. Θα δώσουμε λύση. Η δωρεάν εργασία είναι το μέλλον. Θα είμαστε ξανά πρωτοπόροι και στο πλάι σας. Κανένας πλέον δεν θα πλήττει. Η (δωρέαν) εργασία απελευθερώνει, όπως πήρε το μάτι μας κάπου. Δεσμευόμαστε να γίνει νόμος.

Λατρεμένοι μας φτωχοί. Μην κάνετε το λάθος να δαγκώσετε το χέρι που σας ταϊζει. Μας έχετε ανάγκη και το ξέρετε. Βοηθήστε την προσπάθεια του Πρωθυπουργού μας να βρει τους 180 βουλευτές και να αποφύγει τις εκλογές. Παρακαλέστε, πέστε στα γόνατα να πείσετε τον βουλευτή της περιοχής σας. Εμείς εδώ είμαστε αν χρειαστεί κανά ψιλό για να πειστεί. Ξέρετε πού θα μας βρείτε.

Ελάτε μαζί μας, να σώσουμε τη χώρα και την πάρτη μας από τους αιμοδιψείς κομμουνιστές του Τσίπρα και του Λαφαζάνη. Αφήστε μας να πλουτίσουμε με την ησυχία μας, επιτέλους.”

Δείτε και το βίντεο από την συγκέντρωση:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=baCMmf_XkUs”]

Επισκεφθείτε και τη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο facebook πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...