13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από σεισμούς

Ημερομηνία:

Χθες Παρασκευή 11 Μαΐου και ώρα 10.00, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Π.Ε. Χανίων και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία και ετοιμότητα των Υπηρεσιών και των ΟΤΑ με θέμα : «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων» .

Στην σύσκεψη πήραν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης Απόστολος , υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Χανίων και εκπρόσωποι  και τεχνικοί όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας.

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε το θέμα των χώρων καταυλισμού, των χώρων καταφυγής πληθυσμού, προσεισμικός έλεγχος κτιρίων, προετοιμασία και οργάνωση των υπηρεσιών για το ενδεχόμενο ενός σεισμικού φαινομένου.

Οι αποφάσεις για τους χώρους καταυλισμού θα εγκριθούν σε επόμενη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ