12.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Σύσκεψη στα Χανιά μεταξύ φορέων για την Κυριακάτικη αργία

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε χθες  Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 11.00 π.μ. στο καφέ ΚΗΠΟΣ  σύσκεψη  του Εμπορικού  Συλλόγου Χανίων, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων και του Συλλόγου  Γυναικών Χανίων όπου  αποφάσισαν  την συνέχιση της  από κοινού δράσης  τους  ενάντια στην επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν καθημερινές εξορμήσεις στα καταστήματα με αποκορύφωμα την συμμετοχή στην συγκέντρωση  διαμαρτυρίας την Κυριακή 15-7-2018 στις 11:00 π.μ. στον Κάτωλα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ