19.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Σ.Φ.Π. Χανίων: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ημερομηνία:

Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων “έγραψε” ιστορία με την άνοδο στην Α2 ανδρών στο βόλεϊ και η διοίκηση της ομάδας αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βοήθησαν για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Σ.Φ.Π. Χανίων, με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 και την επίτευξη των στόχων τόσο της ανδρικής ομάδας (Άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορίας) όσο και της γυναικείας ομάδας (παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορίας) ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του τμήματος (ΑNEK LINES,   Αρτοζαχαροπλαστεία “Σπιτικό”, Σ/Μ ΙΝΚΑ, , Kourakis Group,΄΄Γρηγόρης Μικρογεύματα΄΄, Data Force OfficeShop, και  ταβέρνα “Αχιλλέας”) καθώς και τους ανώνυμους Χανιώτες που στήριξαν την ομάδα στην προσπάθεια της στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα σε όλους τους  εντός έδρας αγώνες και δημιούργησαν ”θερμή” αλλά συνάμα υποδειγματική ατμόσφαιρα.”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...