14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τάσος Βάμβουκας στον KPHTH FM 1015: “Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη και μειώσεις όπου είναι εφικτό” | Ηχητικό

Ημερομηνία:

– Για τα Νεώρια, Αγίους Αποστόλους, Θοδωρού και τα τέλη του Δήμου. |  Για την διαβούλευση με τη συμμετοχή φορέων και προσωπικοτήτων για τα Νεώρια, Αγίους Αποστόλους και Θοδωρού, μίλησε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στην εκπομπή του ΚΡΗΤΗ FM 101.5 «Καθημερινά» με τον Νίκο Αγγελάκη.

Ο κ. Βάμβουκας τόνισε ότι ο Δήμος Χανίων επέλεξε το δρόμο των ανοικτών πυλών με τη συμμετοχή των πολιτών στην κατάρτιση του νέου επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Χανίων.

«Η διαβούλευση δεν σταματά και μπορεί ο κάθε πολίτης να συμμετέχει καταθέτοντας μας την άποψή του στο site του Δήμου» τόνισε ο Τ. Βάμβουκας.

Για τα Νεώρια ο Δήμαρχος, είπε ότι πρώτο μέλημά του ήταν να διεκδικήσει την παραχώρησή τους στο Δήμο Χανίων και για την αξιοποίηση τους θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν. Για τους Αγίους Αποστόλους ο κ. Βάμβουκας αφού αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση υποσχέθηκε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια αναμόρφωσης όλης της περιοχής. Για τα Θοδωρού είπε ότι σταμάτησαν οι σχεδιασμοί της προηγούμενης αρχής γιατί για τη νέα δημοτική αρχή πάνω απ’ όλα είναι το περιβάλλον και η άγρια ζωή της Κρήτης.

“Θα τους διαψεύσουμε, δε θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη”

Στο τέλος ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας φύλαγε τα καλύτερα. Aπό την ΔΕΥΑΧ όπου προέδρευε σύσκεψης με στόχο την συγκρότηση του τιμολογίου της Δημοτικής Επιχείρησης στα ίδια ή και χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις σημερινές τιμές χρέωσης και σε σχετική ερώτηση περί οικονομικής αδυναμίας πολιτών ο κ. Βάμβουκας είπε σχετικά:

«Προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση και στο Δήμο και στη ΔΕΥΑΧ και σε όλους τους οργανισμούς ώστε να επιβαρρύνουμε όσο λιγότερο γίνεται τους δημότες. Μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε ακόμα και μειώσεις, στα πλαίσια που μας επιτρέπει ο προϋπολογισμός.

Και πρέπει να σας πω ότι κάποιοι στο Δήμο Χανίων περίμεναν ότι επειδή μας άφησε η προηγούμενη αρχή με ένα εν δυνάμει έλλειμμα στον προϋπολογισμό του 2015 που ανερχόταν κατά τις εκτιμήσεις της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου στα 2.500.000 ευρώ, θα προβαίναμε σε αυξήσεις. Εμείς θα τους διαψεύσουμε.

Θα τους διαψεύσουμε και δε θα αυξηθεί ούτε ένα ευρώ κανένα δημοτικό τέλος στο δήμο Χανίων. Θα λύσουμε το θέμα του ελλείμματος με διαφορετικό τρόπο. Δε θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη.”

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=BvXFM4YStLw”]

kritifm1015.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...