24.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Τέλος η διέλευση οχημάτων στο Παλιό Λιμάνι από την Παρασκευή 4 Αυγούστου

Ημερομηνία:

Από την Τετάρτη 4 Αυγούστου μετά από κοιή σύσκεψη του Δήμου Χανίων με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων αποφασίστηκε η απαγόρευση της διέλευση οχημάτων στο Παλιό Λιμάνι εκτός των οχημάτων τροφοδοσίας μεικτού βάρους έως 5 τόνους από 7 έως 9 το πρωί.

Σε σχετικό κείμενο που ανέρτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης αναφέρει τα εξής:

Λόγω της πολύμηνης καθυστέρησης των εγκρίσεων της κυκλοφοριακής ρύθμισης του Ενετικού Λιμένα Χανίων σε συνδιασμό με την υψηλή επισκεψιμότητα στην χερσαία λιμενική ζώνη ειδικά τους θερινούς μήνες, ο Δήμος Χανίων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ανέλαβαν την πρωτοβουλία κοινής σύσκεψης, στη διάρκεια της οποίας η Λιμενική Αρχή Χανίων κατέθεσε τη βούλησή της να εφαρμόσει, έκτακτα μέτρα με στόχο, πρωτίστως, την ασφάλεια των πολυάριθμων επισκεπτών αλλά και την προστασία του μνημείου, από το πλήθος των διερχόμενων και σταθμευμένων οχημάτων.

Με αυτό το πνεύμα, συναποφασίστηκε να τεθεί σε ισχύ από την Παρασκευή 04η Αυγούστου 2017, η απαγόρευση διέλευσης και στάθμευσης όλων των μηχανοκίνητων οχημάτων σε όλο το μήκος της χερσαίας λιμενικής ζώνης του Ενετικού Λιμένα Χανίων με εξαίρεση την διέλευση και στάση οχημάτων τροφοδοσίας μεικτού βάρους έως 5 τόνους, και μόνο κατά τις ώρες 07:00 έως 09:00.

Η προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύει απο την δημοσίευση της στην διαύγεια έως και την 15η Οκτωβρίου που ευελπιστούμε να έχουν παρθεί οι εγκρίσεις και να έχει εκδοθεί το ΦΕΚ της κυκλοφοριακής ρύθμισης για τον Ενετικό Λιμένα.

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον Λιμενάρχη Χανίων κύριο Αναστάσιο Ζαΐμη για την άψογη συνεργασία και την υπεύθυνη στάση που έδειξε στο συγκεκριμένο θεμα.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

20525696_10155131440698882_1829538853564246637_n

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ