22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τέμπη: Σημάδια βελτίωσης δείχνει ο 20χρονος Γεράσιμος – Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του

Ημερομηνία:

Συνεχίζει να δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή του ο 20χρονος Γεράσιμος από τον Βόλο και μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σήμερα, οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας είδαν μια βελτίωση σε κάποιους δείκτες αλλά είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, με τους συγγενείς του να προσεύχονται και να βρίσκονται από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του στη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, με τη συνδρομή εξειδικευμένης ομάδας νευροχειρουργών από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ, η πορεία της υγείας του προσέφερε δειλά, αλλά ελπιδοφόρα μηνύματα, καθώς κάποια οιδήματα παρουσίασαν μερική υποχώρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr υπεβλήθη και σε τραχειοστομία.

Βελτιωμένη η κατάσταση της 25χρονης Ανυσίας

Καλά νέα έρχονται όμως και από την 25χρονη Ανύσια που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή διασωληνωμένη στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ως πολυτραυματίας και εγκαυματίας.

Η υγεία της 25χρονης παρουσιάζει βελτίωση και έχει αποκατασταθεί η επαφή της με το περιβάλλον.

Ο πατέρας της νεαρής Ανυσίας με ανάρτησή του στο Facebook διευκρίνισε πως το κορίτσι ουδέποτε ήταν σε κώμα, ενώ παραμένει διασωληνωμένη.

Ο πατέρας της με μια ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Φίλοι μου, με αφορμή αυτά που ακούστηκαν στην τηλεόραση και γράφτηκαν σε μερικές δημοσιεύσεις, μόνο εγώ σας ενημερώνω σωστά και υπεύθυνα για την Ανυσία μου.
Σας έχω πει ότι πάμε καλύτερα αλλά ποτέ δεν ήταν σε κώμα. Διασωληνωμένη σε καταστολή ήταν και παραμένει διασωληνωμένη αλλά σε ήπια καταστολή. Οικογένεια και γιατροί είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!!! Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!!».

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ