14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τέμπη: Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών ζήτησε η ΝΔ – Κλήσεις σε Χρυσοχοΐδη, Σπίρτζη Γεραπετρίτη και Καραμανλή

Ημερομηνία:

Αίτημα για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να ενημερώσουν για την επίμαχη σύμβαση «717» οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Αχ. Καραμανλής και ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, κατέθεσε η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ κατέθεσε αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κ. Τασούλα και τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθ. Μπούρα, για τη σύγκληση της παραπάνω επιτροπής «προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη της Επιτροπής για την πορεία και την εξέλιξη των έργων της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση-σηματοδότηση, οι πρώην υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Χρυσοχοϊδης Μιχαήλ, Σπίρτζης Χρήστος, Καραμανλής Αχ. Κωνσταντίνος καθώς και ο νυν υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης».

Επικοινωνία Καραμανλή – Τασούλα

Ο Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Τασούλα και τον ενημέρωσε ότι είναι στη διάθεση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου προκειμένου να δώσει απαντήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Από το περιβάλλον του βουλευτή Σερρών της ΝΔ αναφέρουν πως ο κ. Καραμανλής θέλει η πρώτη του παρέμβαση, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη να είναι σε θεσμικό πλαίσιο και όχι σε κάποιο μέσο ενημέρωσης…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...