25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Τέσσερις νεκροί από κορονοϊό σε ένα 24ωρο στην Κρήτη – Παραμένουν στα ύψη οι νοσηλείες στο νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Τέσσερις θάνατοι σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη. Τέσσερις συνάνθρωποι μας έχασαν τη μάχη μετά από επιπλοκές του κορονοϊού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ΠΑΓΝΗ, νοσοκομείο Ρεθύμνου και Ιεράπετρας.

Το τελευταίο θύμα της νόσου είναι ένας 85χρονος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης στην κλινική covid του Βενιζέλειου νοσοκομείου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια ώρα μικρή μείωση παρουσιάζεται στις νοσηλείες του κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Κρήτης, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης ΥΠΕ.

Οι νοσηλείες ασθενών με τη νόσο covid19 ανέρχονται συνολικά στις 250 ενώ χθες Δευτέρα ήταν 262.

217 ασθενείς βρίσκονται σε απλή κλινική, οι 33 σε ΜΕΘ εκ των οποίων οι 25 διασωληνωμένοι.

Σημειώνουμε ότι στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 79 ασθενείς με κορωνοϊο εκ των οποίων οι 9 στη ΜΕΘ.

Με πλληροφορίες από cretapost.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ