16.8 C
Chania
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

Τέσσερις συλλήψεις σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο για ναρκωτικά, κλοπή και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου και τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, για διαφορετικές υποθέσεις που εκτείνονται από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μέχρι την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και την κλοπή.

Στα Χανιά, αστυνομικοί του Α’ Σταθμού Τροχαίας Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό σε περιοχή του Δήμου Χανίων. Ο άνδρας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος, με επίπεδο αλκοόλ άνω του επιτρεπόμενου ορίου. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, ενώ την προανάκριση διενεργεί ο Α’ Σταθμός Τροχαίας Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Στο Ρέθυμνο, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου προχώρησαν στη σύλληψη 28χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια κάνναβης. Ο νεαρός κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, με την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης να έχει αναλάβει την προανάκριση.

Στο Ηράκλειο, οι αστυνομικές έρευνες είχαν διπλό αποτέλεσμα. Το πρωί της 11ης Μαρτίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν 26χρονο αλλοδαπό σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 107,58 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας καθώς και το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες. Την προανάκριση για την υπόθεση αυτή διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ της 10ης Μαρτίου, αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό για κλοπή. Ο άνδρας είχε εισέλθει σε οικία ημεδαπού και είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, κοσμήματα αξίας 500 ευρώ και τέσσερις ασυρμάτους ενδοεπικοινωνίας. Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΚΕ Χανίων: Απάντηση σε δημοσιεύματα για τις θέσεις του κόμματος για τους κινδύνους των βάσεων στη Σούδα

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ απαντά σε δημοσιεύματα που την κατηγορούν για ανασφάλεια και ζημιά στο τουρισμό, υπερασπιζόμενη τις θέσεις της για τον πόλεμο και τις βάσεις.

Δήμος Πλατανιά: Συμβολική δράση με το Εσπερινό ΕΠΑΛ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά πραγματοποίησε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μαθήτριες προσέφεραν υπηρεσίες περιποίησης στις εργαζόμενες.

Πάμε για… χόρτα: Τρίτη χρονιά δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης για τα άγρια χόρτα

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει για τρίτη χρονιά το «Πάμε για… χόρτα» με δράσεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Λασίθι. Συλλογή άγριων χόρτων με 22 συλλόγους και πιλοτικό πρόγραμμα στα σχολεία.

Εκπαιδευτική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στα Χανιά

Εκπαιδευτική ημερίδα για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνεται στα Χανιά στις 16 Μαρτίου 2026. Ομιλητές ο Μανώλης Σφακιανάκης και η Πωλίνα Ζέρβα στο Πνευματικό Κέντρο.