27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Τέσσερις Χανιώτες μαθητές στον τελικό του Young Business Talents

Ημερομηνία:

Τέσσερις μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων διακρίθηκαν στον online διαγωνισμό του Young Business Talents 2023-24 και προκρίθηκαν στον Εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά στις 22 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:

“Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων συγχαίρει τους/τις μαθητές/τριες Τζίκα Μαρία, Παπαδάκη Αντώνη, Μανιουδάκη Αντώνιο – Νεκτάριο και Μανιουδάκη Ιωάννη – Άγγελο της Β΄ Τάξης του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της σχολικής μας μονάδας.

Με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού του σχολείου μας Χαριστάκη Αικατερίνης, συμμετείχαν στον online διαγωνισμό του Young Business Talents 2023-24 και προκρίθηκαν στον Εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στο χώρο της Αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη»  του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας στον Πειραιά.

Το Young Business Talents «Νέα Επιχειρηματικά Ταλέντα» είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα σε μορφή Διαγωνισμού στη Διοίκηση & Επιχειρηματικότητα με Προσομοιωτή, που υλοποιείται διαδικτυακά (OnlLine), με σκοπό να δώσει με βιωματικό τρόπο σε μαθητές/τριες Λυκείων (Γενικών, Επαγγελματικών και κάθε Λυκείου) τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και διαχείρισης της δικής τους εικονικής εταιρείας με την ομάδα τους (3-4 άτομα)

Η μεγαλύτερη και η πλέον ουσιαστική επιβράβευση, αλλά ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο κίνητρο μας, είναι να συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους/στις μαθητές/τριες μας και να τους προσφέρουμε τις γνώσεις, τη συμπαράσταση, τη φροντίδα και την στήριξη μας σε όλα τα χρόνια της μαθητικής τους πορείας.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ