17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Τίμησαν Χανιώτες για την προσφορά τους [φωτός]

Ημερομηνία:

Μουσικοχορευτική εκδήλωση, αναγνώρισης και τιμής για την προσφορά, του δημοσιογράφου Δημήτρη Κακαβελάκη, του αγιογράφου Νικόλαου Γιαννακάκη και του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ από την Ενορία του Ιερού Καθεδρικού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Χανίων υπό την παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνού στην πλατεία της Τριμάρτυρης.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 8 και 9.30 το βράδυ, μίλησαν για τον Δημήτρη Κακαβελάκη ο πρόεδρος των Πνευματικών Δημιουργών Χανίων Δημήτρης Νικολακάκης, για τον Νικόλαο Γιαννακάκη ο Αθανάσιος Δεικτάκης, συγγραφέας ενώ ο Μιχάλης Αεράκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ μίλησε για τον ηθοποιό Γιώργο Παρτσαλάκη.

Να σημειώσουμε ότι η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη ενώ ριζίτικο τραγούδησαν οι «Κρητικές Μαδάρες», χόρεψε ο σύλλογος «Ο Φάρος» του Γ. Καραζεπούνη ενώ συμμετείχε και η Βυζαντινή Χορωδία «Στέφανος Μελωδών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Βασίλειος Χαρωνίτης.

Παρών στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ο νεός δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ