13.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Τα δύο από τα τρία κρατικά ασθενοφόρα ζήτησε η Fraport ενώ το αεροδρόμιο Χανίων δεν έχει γιατρό

Ημερομηνία:

Μπορεί τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια να ιδιωτικοποιήθηκαν με αυτούς που ήταν υπέρ να επιχειρηματολογούν ότι η εικόνα τους θα βελτιωθεί όπως και η λειτουργικότητά τους, όμως περιστατικά που συμβαίνουν ανά την Ελλάδα δεν υποστηρίζουν μία τέτοια πραγματικότητα. Μετά τους ανεμιστήρες αντί για σύστημα ρύθμισης της θερμοκρασίας που τοποθέτησε η γερμανική εταιρεία στο αεροδρόμιο της Καβάλας για να καταπολεμήσει τη ζέστη, στα Χανιά, ζήτησε δύο από τα τρία ασθενοφόρα του νομού να δεσμευθούν για να παραλάβουν περιστατικά από δύο πτήσεις.

Η δέσμευση των δύο ασθενοφόρων του νομού θα είχε αποφευχθεί αν η εταιρεία απλώς είχε ως όφειλε γιατρό και νοσηλευτή στο αεροδρόμιο ώστε να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Όμως τέτοια παροχή δεν υπάρχει. Έτσι, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου με τις εξαιρετικές αυξημένες του νομού σε περίθαλψη, δύο από τα τρία ασθενοφόρα δεσμεύτηκαν.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ