18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων δεν γίνονται επειδή λόγω πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας δε μπορεί να κόψει την κορδέλα ο Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη επιβεβαιωσε ότι ο λόγος που δε λειτουργεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων δεν είναι το γεγονος οτί υπάρχουν ακόμα εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά ότι λόγω του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας και των διεθνών εξελίξεων δε μπορεί να παραστεί στην τελετή των εγκαινίων ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως είπε σήμερα κατά την επίσκεψή της στο μουσείο:

«Το αρχαιολογικό μουσείο είναι έτοιμο! Είναι θέμα χρόνου να εγκαινιαστεί επίσημα από τον πρωθυπουργό και να αποδοθεί επίσημα στην κοινωνία. Θα μπορούσαμε ίσως και τώρα να το εγκαινιάσουμε, αλλά η διεθνής συγκυρία δεν επιτρέπει να γίνουν τα εγκαίνια όπως η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός προσωπικά ως Χανιώτης, θέλουν να γίνουν. Όμως το μουσείο είναι έτοιμο και εσείς είστε που θα το καμαρώνετε πρώτα από όλους».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ