17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Τα “μαγικά” των δημόσιων έργων: Πώς η μία λιμνοδεξαμενή στη Σούδα έχει έκπτωση 17% και η άλλη 72%;

Ημερομηνία:

“Μαγικά” συμβαίνουν στα δημόσια έργα που εκτελούνται στην Κρήτη, σύμφωνα με όσα είπαν χθες στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο Απόστολος Αλεξόπουλος είπε ότι προκηρύχθηκαν δύο διαγωνισμοί για την κατασκευή δεξαμενών στον ναύσταθμο της Σούδας. Στον ένα διαγωνισμό, που αφορούσε δύο δεξαμενές, η έκπτωση ήταν 17%, ενώ στον δεύτερο, που αφορούσε ακριβώς τα ίδια έργα σε άλλες δεξαμενές, η έκπτωση ήταν 72%…

Ο Κωστής Δερμιτζάκης είπε ότι στον Βόρειο Οδικό Άξονα το τμήμα από Άγιο Νικόλαο Λασιθίου μέχρι Καλό Χωριό χρειάστηκε επτά χρόνια για να τελειώσει, αλλά δεν έχει δοθεί σε χρήση, παρά το ότι είναι έτοιμο εδώ και ένα χρόνο περίπου. Κι αυτό επειδή δεν είχε προβλεφθεί η σύνδεσή του με το παλιό τμήμα του δρόμου και η ηλεκτροδότηση της σηματοδότησης. “Ο δρόμος, ενώ είναι έτοιμος, χρησιμοποιείται μόνο για περιπάτους, για να θαυμάζει τη θέα κανείς από ψηλά στον κόλπο του Μιραμπέλο”, σχολίασε ο βουλευτής.

 

avgi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ