17.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

«Τα νεώτερα δεδομένα στην ανθρώπινη αναπαραγωγή»: Ενημερωτική ομιλία από το Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Τα νεώτερα δεδομένα στην ανθρώπινη αναπαραγωγή»”,  θα πραγματοποιηθεί αυριο Παρασκευή και ώρα 18.00-20.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο επιστημονικό πρόγραμμα του Δήμου Χανίων “Πρόληψη – Πρόταση Ζωής”, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Χανίων και έχει ως σκοπό την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού σε θέματα υγείας.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κος Ιωάννης Γιακουμάκης, Γυναικολόγος -Μαιευτήρας, Επίτιμος Πρόεδρος Ιατρικής Εταιρείας Χανίων .

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 28213-41696 και 28213-41697.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΕΣΥ: Όχι στην υποκατάσταση δημοσιογράφων από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Την έντονη αντίθεσή της σε πρακτικές ΜΜΕ που επιχειρούν...

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ημέρα ψήφισης...

Εισαγγελική παρέμβαση για τη σιωπή του “Φραπέ” στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών μπαίνει ο Γιώργος Ξυλούρης,...