19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Τα πάντα έτοιμα για το «Master Ρεθύμνου» Beach Volley 8-10 Ιουλίου

Ημερομηνία:

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του «Master Ρεθύμνου» στην σειρά των Masters 2011 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley που διοργανώνει η ΕΟΠΕ αυτό το καλοκαίρι.

Ο τρίτος «σταθμός» του Πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Masters 2011 είναι το Ρέθυμνο, όπου από την Παρασκευή 8 Ιουλίου ως και την Κυριακή 10 του μήνα θα αποτελέσει επίκεντρο του αγαπημένου καλοκαιρινού αθλήματος. Συνδιοργανωτής του «Master Ρεθύμνου» είναι ο Δήμος Ρεθύμνου και η σπουδαία διοργάνωση θα λάβει χώρα στην παραλία του Ρεθύμνου (ανάμεσα στο Haagen-Dazs και το ξενοδοχείο Porto Rethymno).

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τους κανονισμούς διοργάνωσης, καθώς και τις entry lists σε άνδρες και γυναίκες. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, θα ξεκινούν από τις 10.00 το πρωί και τις τρεις ημέρες. Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι προκριματικοί, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. Σε αυτό θα τοποθετηθούν 12 ομάδες Ανδρών και 16 ζευγάρια γυναικών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών οι τελικοί τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες θα γίνουν την Κυριακή. Ο τελικός των Γυναικών θα γίνει στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής και θα ακολουθήσει στις 18.00 ο τελικός των Ανδρών.

Ψαρουδάκης: «Μεγάλη προβολή για το Ρέθυμνο»

Για το «Master Ρεθύμνου» μίλησε ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου, δηλώνοντας ότι οι προετοιμασίες κορυφώνονται για μια άρτια διοργάνωση, όπως το Ρέθυμνο γνωρίζει να οργανώνει. Πέρα από το θέαμα που θα προσφέρουν απλόχερα οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές του Beach Volley, σίγουρα αυτή η διοργάνωση αποτελεί ένα πολύ καλό μέσο τουριστικής προβολής της πόλης και του νομού Ρεθύμνου γενικότερα.

«Είναι μια διοργάνωση που έρχεται μετά από δέκα χρόνια στην πόλη του Ρέθυμνου. Κάναμε αυτή την κίνηση ως Ομοσπονδία γιατί θέλαμε να επιβραβεύσουμε για άλλη μια φορά το Ρέθυμνο, για ότι έχει κάνει για το βόλεϊ, αλλά και το beach volley», δηλώνει αρχικά ο κ. Ψαρουδάκης, για να συνεχίσει, «Γενικότερα η Κρήτη προσφέρεται για τέτοιου είδους διοργανώσεις. Σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, έχουμε μπει σε μια διαδικασία εδώ και αρκετό καιρό, για να είναι όλα πανέτοιμα τις ημέρες των αγώνων. Οι αγώνες θα γίνουν στην «καινούρια» παραλία του Ρεθύμνου, ανάμεσα στο Haagen-Dazs και το ξενοδοχείο Porto Rethymno δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να συνδυάσουν το παιχνίδι του beach Volley, με τη θάλασσα. Το beach volley το ζει ο κόσμος του Ρεθύμνου κάθε καλοκαίρι και με τις άλλες διοργανώσεις που γίνονται, είτε Παγκρήτιες, είτε τοπικές. Πιστεύω ότι και ο κόσμος του beach volley στην Ελλάδα ενθουσιάστηκε, γιατί το Ρέθυμνο είναι ένα μέρος που το αγαπούν οι αθλητές και για τις ομορφιές του νομού μας, αλλά και για τη φιλοξενία που τους παρέχουμε.

Το θεωρώ δεδομένο πλέον, ότι το Ρέθυμνο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διεκπεραιώνει  οποιαδήποτε μορφής διοργάνωση αναλάβει ειδικά στο βόλεϊ, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Όλοι πλέον έχουμε την εμπειρία για να φέρουμε σε πέρας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παράλληλα είμαστε ευχαριστημένοι που με αυτή τη διοργάνωση θα προβληθεί για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο η πόλη μας, αφού τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχει η ΕΡΤ. Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως από ότι γνωρίζω η πλειοψηφία των αθλητών που θα έρθει στο Ρέθυμνο αυτό το τριήμερο, θα επεκτείνουν την παραμονή τους κάνοντας διακοπές στην πόλη μας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμο για την αμέριστη βοήθεια που έχει δώσει με τον τρόπο του και τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με κάποια άλλα επιμέρους θέματα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...