22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τα παιδιά του Καλλέργη

Ημερομηνία:

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν οτι ο βασικός εμπνευστής της διαδικασίας για τη ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ήταν ο Richard von Coudenhove Kalergi (Καλλέργης) 1894-1972. Γόνος της γνωστής οικογένειας από την Κρήτη με ρίζες από το Βυζάντιο και πιο συγκεκριμένα από το Νικηφόρο Φωκά.

Ο πατέρας του ήταν Αυστριακός διπλωμάτης και ονομαζόταν Ηeinrich, η μητέρα του ήταν Γιαπωνέζα και λεγόταν Mitsu Aoyama. Το 1923 ίδρυσε την πανευρωπαϊκή κίνηση, στη Βιέννη με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας Παγκόσμιας τάξης όπου θα βασίζεται σε μια ομοσπονδία κρατών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. Στο βιβλίο του “Das Pan-Europäische Manifest” αλλά και στο “Praktischer Idealismus” (πρακτικός ιδεαλισμός), ο Καλλέργης γράφει οτι οι κάτοικοι των ΗΠΑ και Ευρώπης στο μέλλον δε θα είναι οι απόγονοι των σημερινών κατοίκων αλλά ένα νέο είδος, προϊόντα επιμειξίας. Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διασταυρωθούν με τους Ασιάτες και Αφρικανούς, γενικά με έγχρωμες φυλές, δημιουργώντας έτσι ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα ελίτ. Διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών με τη χρήση εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων και τη μαζική μετανάστευση για να μετατραπεί η Ευρώπη σε μια μικτή φυλή (μιγάδων), η μέλουσα φυλή. Παρακάτω περιγράφει οτι οι φυλές της Ευρώπης και αργότερα της Αυστραλίας και των ΗΠΑ με τη σημερινή τους μορφή θα εξαφανιστούν σταδιακά και η Ευρασιατική νεγροειδής θα είναι η φυλή του μέλλοντος.

Μια φυλή χωρίς έθνος, χωρίς πατριωτικά ιδεώδη, χωρίς θρησκεία, χωρίς ένα στόχο σαν λαός, σα κοινωνία. Αλλά με μια μόνο σκέψη, το πως θα τραφεί σήμερα. Όταν με τη συμβολή των ξένων γονιδίων δε προστατευτεί η γενετική μας (και των άλλων λαών της Ευρώπης) κληρονομιά επέρχεται η εξαφάνισή μας. Ενώ αντιθέτως, οι λαοί μετατρέπονται σε μια ομάδα ανθρώπων χωρίς εθνική, ιστορική, θρησκευτική και πολιτισμική συνοχή.

O G.Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αναφέρει: “Αυτό που οι άνθρωποι σε όλα τα μέρη πρέπει να κάνουν, είναι να περιορίσουν τις γεννήσεις και να προωθήσουν μικτούς γάμους (πρόσφατα το ανέφερε και ο δικός μας υπουργός μετανάστευσης), αυτό θα έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή”.

Το πρόγραμμα Καλλέργη άρχισε να μπαίνει σε εφαρμογή πριν το Β’ παγκόσμιο πόλεμο, αλλά με την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη το σχέδιο εγκαταλείφθηκε, ενώ μετά τον πόλεμο άρχισε να μπαίνει σε εφαρμογή με τις “ευλογίες” του Ουίνστον Τσώρτσιλ, της μασονικής στοάς B’nai B’rith, των μεγάλων εφημερίδων της Αμερικής όπως η New York Times, ενώ έγινε αποδεκτό από τη κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι χρηματοδότες δε του σχεδίου Καλλέργη ήταν πολλοί όπως ο ΟΗΕ και όπως αναφέρει ο ίδιος ο Καλλέργης στην αυτοβιογραφία του, οι Ρότσιλντ, Warburgs, Paul Warburg, Bernard Baruch, Thorn and Taxis.

Η Ε.Ε έχει θεσπίσει ένα ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi που απονέμει κάθε δυο χρόνια σε Ευρωπαίους που έχουν διαπρέψει στην προώθηση αυτού του εγκληματικού κατά τη γνώμη μου σχεδίου. Το 2006 απονέμεται στη πρόεδρο της Λετονίας Freiberga, το 2010 απονέμεται στη καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ενώ το 2012 στον πρόεδρο του ευρωπαϊκού συμβουλίου Herman Van Rompuy.

Η χώρα μας είναι 4η στο κόσμο σε ρυθμό μείωσης του πληθυσμού σύφωνα με το παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ. Μας κατατάσσουν στις χώρες που πεθαίνουν, όπως την Ιταλία, τη Βρετανία όπου σε λιγότερο από 20 χρόνια οι Άγγλοι θα είναι μειονότητα στη χώρα τους, όπως η Δανία, Γαλλία κ.α χώρες.

Η μαζική μετανάστευση των ημερών μας είναι ένα φαινόμενο τυχαίο ή πίσω από αυτούς τους ταλαίπωρους και εξαθλιωμένους που κατακλίζουν τη χώρα μας, αλλά και άλλες χώρες της μεσογείου, είναι θύματα (εν αγνοία τους) ενός σχεδίου γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης;

 

Μιχαήλ Γ. Κελαϊδής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...