16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά συνδράμουν τον “Συνάνθρωπο”

Ημερομηνία:

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ διοργανώνει αύριο μία μεγάλη συναυλία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου και τη στήριξη ευπαθών ομάδων, αλλά και ελπιδοφόρων νέων, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου – ώρα έναρξης 9,30μμ – ο συνθέτης Κώστας Λειβαδάς συνοδευόμενος από την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Σκουλά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «ο Κώστας Λειβαδάς χρόνια τώρα, περίπου 18, έχει βρει τη θέση του στις καρδιές αλλά κυρίως στις ψυχές μας ως ένας από τους πιο αγαπημένους συνθέτες και τραγουδοποιούς της γενιάς του. Λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι αναζητά και ο ίδιος τις ρίζες του και επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στα Χανιά.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Κώστας Λειβαδάς συμμετέχει σε εκδηλώσεις της ομάδας «Συνάνθρωπος» καθώς πριν από δύο χρόνια είχε εμφανισθεί και πάλι στα Χανιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου συνδράμοντας τότε στην ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.

τιμή εισόδου 10 €

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ