13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

“Τα ψέμματα τελείωσαν”: Η ΛΑ.Ε Χανίων για τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση ΛΑ.Ε. Χανίων:

Η Λαική Eνότητα Χανίων χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, νεολαίους, αγρότες, συνταξιούχους, που έδωσαν μαζικό απεργιακό, αγωνιστικό, παρών στην πανεργατική απεργια σήμερα 12/11 στον νομό Χανίων. Χαιρετίζει επίσης τους καταστηματάρχες και εμπόρους που κράτησαν το μαγαζί τους κλειστό συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις.

Ο λαός ξαναπιάνει το νήμα των κοινωνικών αγώνων ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης – ΕΕ. Ως Λαϊκή Ενότητα Χανίων εκτιμούμε ότι τα νέα μετρα της κυβέρνησης θα σηκώσουν νέο κύμα λαϊκής οργής και αγανάκτησης σύντομα. Με αιχμή το ζήτημα των πλειστηριασμών, της καταπάτησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, της ανεργίας, ο κόσμος του αγώνα οργανώνεται σχεδιάζοντας την ανατροπή των μέτρων που του καταστρέφουν την ζωή.

Τα ψέματα τελείωσαν, οι μάσκες έπεσαν. Επόμενος αγωνιστικός σταθμός, οι συγκεντρώσεις, οι εκδηλώσεις, οι πορείες για τον εορτασμό της 17 Νοέμβρη.

Ειδικά φέτος, ο εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, μετά το πραξικόπημα εις βάρος της βούλησης του λαού που εκφράσθηκε στο δημοψήφισμα από κυβέρνηση και δανειστές, αποκτά βαθύτερο νόημα. Ο αγώνας για δημοκρατία το 2015 είναι επίκαιρος κόντρα στην σύγχρονη χούντα των μνημονίων και της ευρωζώνης.

Ολοι στις συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της 17 Νοέμβρη!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...