13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τα MacDonald’s έφυγαν από τη Ρωσία, ο «Θείος Βάνια» έρχεται στη θέση τους – Μοιάζει και το λογότυπο

Ημερομηνία:

Ανάμεσα στις δεκάδες εταιρείες που ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τη Ρωσία, είναι και τα McDonald’s.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Ρωσία ανακοίνωσε την «εθνικοποίηση»τους καθώς και το διορισμό «διοικητών», που θα αναλάβουν και θα εγγυηθούν τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Σε ότι αφορά λοιπόν τα McDonald’s η απάντηση λοιπόν είναι ο «Θείος Βάνια» ή αλλιώς στα ρωσικά Дядя Ваня.

Μάλιστα όπως θα φαίνεται παρακάτω, το λογότυπο μοιάζει ήδη πολύ με αυτό των McDonald’s.

Σύμφωνα με το Business Insider, οι ρωσικές αρχές έχουν δηλώσει ότι δεν θα προστατεύουν πια τις πατέντες των ξένων εταιρειών οι οποίες σχετίζονται με χώρες εχθρικές προς τη Ρωσία, ως απάντηση στις κυρώσεις της Δύσης και τη μαζική έξοδο των πολυεθνικών.

Η εταιρεία Russkoye Pole Logistic, μέλος του ομίλου Ruspole Brands που παράγει τα κονσερβοποιημένα λαχανικά, υπέβαλε στις 12 Μαρτίου αίτηση στη Rospatent για την καταχώρηση του εμπορικού σήματος του «Θείου Βάνια».

Με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθεί η αναγκαιότητα μιας εγχώριας αλυσίδας στη θέση των McDonald’s, η οποία θα χρησιμοποιεί ρωσικές πρώτες ύλες.

Κάπως έτσι, ο «Θείος Βάνιας», το περίφημο θεατρικό έργο του Αντόν Τσέχωφ, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1899, σε σκηνοθεσία Κονσταντίν Στανισλάφσκι, με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Στανισλάφσκι, τη σύζυγό του Λιλίνα και την Όλγα Κνίπερ, σύζυγο του Τσέχωφ, γίνεται και… ταχυφαγείο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ