15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τελετουργική σφαγή, όπως οι τζιχαντιστές, χωρίς γεννητικά όργανα και πόδια το ακέφαλο πτώμα του κρητικού που βρήκαν στον Πειραιά

Ημερομηνία:

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα, που είχε βρεθεί προ ημερών στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Μπογιόκα, είναι σαφέστατο και αναφέρεται σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα ειδεχθούς πράξης, διότι οι δράστες δεν είχαν μόνο αποκεφαλίσει τον άτυχο άνδρα, αλλά του είχαν κόψει τα πόδια ακόμα και τα γεννητικά όργανα.

Ήδη στην ίδια θαλάσσια περιοχή βρέθηκαν και τα δυο πόδια του άτυχου νεαρού τοξικομανούς, που έπεσε θύμα της άγριας εγκληματικής ενέργειας, ενώ παράλληλα του είχαν ακρωτηριάσει ακόμα και τα γεννητικά του όργανα, τα οποία επίσης βρέθηκαν στο Λιμάνι του Πειραιά

Ωστόσο το συγκλονιστικότερο όλων είναι ο τρόπος αποκεφαλισμού του 35χρονου Κρητικού, καθώς η μέθοδος με την οποία ο αδίστακτος δράστης έκοψε το κεφάλι του θύματος, παραπέμπει σε αντίστοιχες δολοφονίες που πραγματοποιούν ισλαμιστές φονταμενταλιστές στην Μέση Ανατολή, αλλά και στην Ασία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του κ. Μπογιόκα, ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και με ένα μάλλον μεγάλο μαχαίρι, του έκοψε αριστερόστροφα το κεφάλι, αφού πρώτα βύθισε το μαχαίρι στην καρωτίδα του άτυχου άνδρα.

Επίσης το γεγονός ότι ο αδίστακτος αποκεφαλιστής ακρωτηρίασε ακόμα και τα γεννητικά όργανα του θύματος, δείχνει ενέργεια τιμωρίας από την πλευρά του δράστη, για πράξη που πίστευε πως διέπραξε το θύμα, κάτι απαγορευμένο δηλαδή, ίσως από κάποιο άγραφο ή ηθικό Νόμο, στον οποίο πιστεύει και τηρεί με ευλάβεια ο αδίστακτος δολοφόνος.

Άλλωστε και όπως έχει διαπιστωθεί από τις μέχρι τώρα έρευνες που διενεργεί το Λιμενικό Σώμα για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος, το θύμα ήταν τοξικομανής και μάλιστα σεσημασμένος και με το δεδομένο ότι μεγάλο μέρος της διακίνησης ηρωίνης στην Αττική, έχει περάσει στα χέρια Αφγανών και Πακιστανικών, οι Λιμενικοί στρέφουν τις έρευνες ακόμα και σε αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος διέμενε κατά καιρούς στην Αθήνα, πλην όμως το μεγαλύτερο διάστημα το περνούσε στην γενέτειρά του Κρήτη. Επίσης κατά καιρούς και ανάλογα με το βαθμό εθισμού του στης ουσίες νοσηλεύονταν στο Δρομοκαΐτειο.

Ο 35χρονος είχε φθάσει με το πλοίο τις γραμμής στον Πειραιά, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρός και μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα απορίας που διέθετε για να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Ο σκοπός τις επίσκεψής του στην Αττική, ήταν να παραστεί σε δικαστήριο από παλαιότερες εκκρεμότητες που είχε με την Δικαιοσύνη, λόγω του εθισμού του στην ηρωίνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, λίγες ώρες πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του είχε επισκεφθεί τον αδελφό του στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στο Πειραιά και είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση.

Στην συνέχεια τα ίχνη του χάνονται και βρίσκεται την επομένη το πτώμα του να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου από εκεί δηλαδή απ’ όπου αποπλέουν τα καράβια για την Κρήτη.

Μάλιστα το πτώμα είδε Ύπαρχος βαποριού που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Κρήτη και ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό Σώμα. Αρχικά οι Λιμενικοί πίστεψαν πως ίσως έχουν να κάνουν με εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε σε κάποιο φορτηγό πλοίο που περνούσε ανοιχτά του Πειραιά και το «φουντάρισαν» στην θάλασσα.

Από τα αποτυπώματα όμως του θύματος διαπιστώθηκε η ταυτότητά του άμεσα, καθώς ήταν σεσημασμένος με αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τα ευρήματα του Ιατροδικαστή, η έρευνα να προσανατολιστεί στην εγκληματική ενέργεια.

"google ad"

Θεοδόσης Πάνου / newsit.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ