13.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Τελικά «μπέρδεψε» … τους Πάντους, ο Παύλος Πολάκης και κατήγγειλε άλλον αντί άλλου στη Βουλή

Ημερομηνία:

Ο Άνθρακας αποδείχθηκε τελικά ο θησαυρός, που προειδοποίησε από χθες ότι βρήκε ο Παύλος Πολάκης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, είχε ανακοινώσει χθες ότι θα προσέλθει με τρανταχτά στοιχεία στη Βουλή και θα προβεί σε βαρυσήμαντη καταγγελία. Τελικώς, ο κ. Πολάκης, μπήκε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και παρίσταται ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης κι όπως κατεφάνη απλώς είχε μπερδέψει τα πρόσωπα. Άλλον δηλαδή ήθελε να καταγγείλει κι άλλος του προέκυψε.

Συγκεκριμένα, με τον διορισμό της διοίκησης του Οργανισμού Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σε συνεδρίαση προγραμματισμένης για σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, ο κ. Ο Πολάκης κατήγγειλε ότι το πρόσωπο που διορίζεται ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος στην Αρχή, είναι ο Γεώργιος Πάντος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κέντρου Αναπαραγωγής.

Τελικώς ο διοριζόμενος είναι καθηγητής Μαιευτικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου και δεν είναι ιδιοκτήτης Κέντρου Αναπαραγωγής, όπως διευκρίνησε ο υπουργός Υγείας και ο κ. Πολάκης τον μπέρδεψε με τον γυναικολόγο Κωνσταντίνο Πάντο.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...