18.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Τζανάκης: «Δεν πήρα τις ευκαιρίες που άξιζα»

Ημερομηνία:

Ο 22χρονος ακραίος μεσοαμυντικός από τα Μάλια έλυσε το πρωί της Παρασκευής (18/01) τη συνεργασία του με τον Α.Ο. Χανιά, πράγμα το οποίο ζήτησε ο ίδιος μετά το ματς με την Καλαμάτα, όπου έμεινε εκτός αποστολής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν επιλογή πέρσι του Γιάννη Πετράκη φέτος δεν πήρε ευκαιρίες και ο Μουράτ Σεροπιάν έδειξε να μην τον υπολογίζει.

Από την περσινή σεζόν σίγουρα από τις καλύτερες στιγμές του ήταν το εκπληκτικό γκολ στην Ελευσίνα με το οποίο στις καθυστερήσεις είχε χαρίσει το βαθμό στον ΑΟΧ απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ και κόντρα στη Ζάκυνθο στα Περιβόλια είχε κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα της χανιώτικης ομάδας.

Ο Τζανάκης μίλησε στο Flashnews.gr για την αποχώρησή του από τον ΑΟΧ, σημειώνοντας τα εξής: «Από τη στιγμή που έδειξε ο νέος προπονητής ότι δεν με υπολογίζει και δεν είχα πάρει τις ευκαιρίες, που πιστεύω ότι άξιζα να πάρω, ήταν επιθυμία μου να αποχωρήσω από τον Α.Ο. Χανιά. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από την ομάδα και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΑΟΧ και να πετύχει το στόχο, που είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που περάσαμε μαζί στα καλά και στα κακά και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα» ενώ αναφορικά με τον κόσμο του ΑΟΧ είπε: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΑΟΧ για τη στήριξή τους από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στα Χανιά».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη...

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για...