17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Τηλεδιάσκεψη Ντ. Μπακογιάννη με Ένωση Ξενοδόχων: “Τα Χανιά είναι έτοιμα να υποδεχθούν τουρίστες”

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που στάλθηκε στην εφημερίδα μας, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων για την κατάσταση στον τομέα του τουρισμού.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο:

“Παρά τις ανησυχίες και τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας, στη συζήτηση αποτυπώθηκε συγκρατημένη αισιοδοξία, τουλάχιστον για το τέλος του καλοκαιριού, αλλά και για το φθινόπωρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι τα Χανιά είναι έτοιμα για να υποδεχθούν Έλληνες και ξένους τουρίστες. Η βουλευτής Χανίων τόνισε την προσπάθεια που γίνεται για την εξασφάλιση συστήματος μοριακού ελέγχου για γρήγορα αποτελέσματα στο νοσοκομείο Χανίων, και αναφέρθηκε στην εγκατάσταση έξι νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Επιπλέον, συζητήθηκε και η πορεία των υποδομών και των δημοσίων έργων στο Νομό. Για το ζήτημα του ραντάρ η κα Μπακογιάννη διαβεβαίωσε ότι προχωράνε οι διαδικασίες και ότι το έργο έχει μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης.

Αναφερόμενη στα δημόσια έργα, η βουλευτής Χανίων είπε ότι εγκρίθηκαν οι διαδικασίες ανάθεσης μελέτης για την γέφυρα του Κερίτη και στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζεται ο προγραμματισμός των έργων υποδομής για τον ΒΟΑΚ.

Τέλος επισήμανε ότι σημαντικό βήμα για την πορεία των έργων αποτελεί και η άμεση μεταφορά των αρμοδιοτήτων στον Ο.Α.Κ. που θα δώσει νέα δυναμική στην υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...