19.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Τηλεοπτικό σποτ από ΟΕΒΕΝΧ και Εμπορικός σύλλογος Χανίων για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων: «Η αλληλοϋποστήριξη και η κοινωνική συνοχή ζητούμενο της επόμενης μέρας»

Ημερομηνία:

Η ΟΕΒΕΝΧ και  ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων δημιούργησαν τηλεοπτικό σποτάκι για την στήριξη των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο:

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε σαν κοινωνία θεωρούμε πως είναι απαραίτητο τώρα περισσότερο από ποτέ να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους καταναλωτές ότι τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε την συνοχή της κοινωνίας μας. Μια κοινωνία που πλήττεται στο σύνολο της από τις συνέπειες της τεράστιας υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε.

Είναι μοναδική ευκαιρία να ξαναγνωριστούμε με τους πελάτες μας, να δημιουργήσουμε νέους δεσμούς σε μια υγιή βάση και σε μια βάση που μόνο κέρδος θα δίνει και στις δύο πλευρές. Είναι αυτή η ευκαιρία που πρέπει όλοι μαζί να αποδείξουμε πως μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μαζί μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Γιατί τα τοπικά προϊόντα, τα τοπικά καταστήματα και οι ντόπιοι επαγγελματίες και βιοτέχνες αξίζουν αυτήν την ευκαιρία.

Γιατί ο καταναλωτής αξίζει την ποιότητα που όλοι αυτοί προσφέρουν.

Είναι τώρα η ώρα να αποδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας για να βγούμε όλοι μαζί πιο δυνατοί από την πρωτοφανή κρίση.

Είναι η ώρα να περάσουμε το πιο δυνατό μήνυμα με την πιο δυνατή φωνή:

Ζού-με στα Χανιά!

Στηρί-ζουμε τα τοπικά προϊόντα, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και βιοτέχνες!

Αξί-ζουμε την ποιότητα που προσφέρουν!

Δείτε το σποτ:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η συγκλονιστική «μάχη» της Δάφνης Μανουσάκη με τον καρκίνο

Την συγκλονιστική της ιστορία με τον καρκίνο εξομολογείται η...

Στα Χανιά το αεροπλανοφόρο EISENHOWER – Θα συμμετάσχει στην άσκηση Neptune Strike 24

Στα Χανιά κατέπλευσε το αεροπλανοφόρο «EISENHOWER» και θα παραμείνει...

Αρχιερατικό μνημόσυνο Ειρηναίου

Επί τη συμπληρώσει ένδεκα ετών από της εις Κύριον...