18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η λειτουργία μόνο για άντρες στον Άγιο Γεώργιο για 16η συνεχόμενη χρονιά

Ημερομηνία:

Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια η καθιερωμένη λειτουργία μόνο για άντρες. Η λειτουργία αυτή, μια ιδέα του π.Ανδρέα Κεφαλογιάννη, γίνεται εδώ και 16 συναπτά έτη δυο φορές τον χρόνο, πριν την γιορτή του Πάσχα και των Χριστουγέννων και στόχο έχει να προσελκύσει στην εκκλησία αγόρια και άντρες του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να λειτουργηθούν καθώς οι κτηνοτροφικές τους υποχρεώσεις τους κρατούσαν μακριά από αυτή τη δυνατότητα.

Με το πέρασμα των χρόνων η λειτουργία για άντρες διαδόθηκε ιδιαίτερα και πλήθος κόσμου από όλες τις γωνιές της Κρήτης έρχονται να την παρακολουθήσουν και να ακούσουν το κήρυγμα του π.Ανδρέα. Όπως αναφέρει και ο ίδιος σε προσωπική του σελίδα:” Είναι μια καλή ευκαιρία να πούμε πράγματα «έξω από τα δόντια» για όλα αυτά που γίνονται για μας, χωρίς εμάς. Σας περιμένω .”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ