17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Την Τετάρτη η κηδεία του Βασίλη Λυριτζή – Η οικογένειά ζητά αντί για στέφανα εισφορές στη “Φλόγα” – Το αντίο του Δημήτρη Οικονόμου

Ημερομηνία:

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 62 ετών.

Η πολιτική κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Νεκροταφείο στις 3 μετά το μεσημερί.

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης στο twitter η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή παρακαλεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν εισφορές στη «Φλόγα», Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – παιδικό καρκίνο.

Το συγκινητικό αντίο του Δημήτρη Οικονόμου

Τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Βασίλη Λυριτζή έδενε μια μακρά φιλία και μια χρόνια συνεργασία, αφού υπήρξαν συμπαρουσιαστές για πάρα πολλά χρόνια στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, αρχικά στη ΝΕΤ και έπειτα στον ΣΚΑΙ, αποτελώντας ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο φίλος, κουμπάρος και συνάδελφός του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Λυριτζή, φανερά συγκινημένος. Ο Δημήτρης Οικονόμου τον αποκάλεσε “αδελφό” και έκανε λόγο για την αξιόλογη πορεία του, την προσωπικότητά του και τα χρόνια που διένυσαν μαζί, προβάλλοντας στιγμιότυπα από την εκπομπή τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ