12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Την Τετάρτη παρουσιάζουν την τουριστική μέγα-επένδυση στα Φαλάσαρνα – Αυτοψία Ν. Ξυλούρη σε Φαλάσαρνα και επένδυση IKOS DEVELOPMENT

Ημερομηνία:

Η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στα Φαλάσαρνα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. Όπως αναφέρεται σε σχετική πρόσκληρη που απευθύνει η Διευθύνουσα Σύμβουλος της “ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ Α.Ε.” κ. Ελενη Τσατσαρωνάκη προς τον Δήμαρχο Κισσάσου:

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 14/09/2022 και ώρα 17:00 στην παρουσίαση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου στη θέση Φαλάσαρνα από την ομάδα των μελετητών του σχεδίου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου

Σημειώνουμε ότι σήμερα στην Κίσαμο παρεβρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης κ. N. Ξυλούρης ο οποίος προχώρησε και σε αυτοψία της ΣΜΠΕ για την επένδυση στα Φαλάσαρνα αλλά προχώρησε και σε μια πρώτη αυτοψία του έργου της IKOS DEVELOPMENT  για το συγκρότημα των 1300 κλινών

Νωρίτερα προηγήθηκε συνάντηση στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης με την Δημοτική Αρχή Κισάμου.

Η επένδυση της Ikos Resorts θεωρείται εξαιρετικά σημαντική.

Στην επένδυση συμμετέχουν με ισχυρή θέση η οικογένεια Ανδρεάδη και τα γνωστά funds Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, και Hermes GPE.

Ο Όμιλος που αναπτύσσει εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, εταιρείας που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο, σε παραθαλάσσιο οικοπεδο 140 στρ. προχωρα στην ανέγερση 5άστερου Mega Resort στον μυχό του κόλπου της Κισσάμου μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, που δεν απέχει ιδιαίτερα από τα Φαλάσαρνα και τον Μπάλο, δυο εκ των κορυφαίων παραλιών της ανατολικής Μεσογείου.

H Ikos έχει αυτή τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιό της 9 πολυτελή resorts σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, όπως Χαλκιδική, Κέρκυρα, και Κω, σκανάροντας και άλλες περιοχές στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα τη Ζάκυνθο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...