13.8 C
Chania
Sunday, May 12, 2024

Τιμά η Αντιπεριφέρεια Χανίων τους Χανιώτες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνα του 2016

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου  2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της  Περιφερειακής Ενότητας Χανίων,  ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης,  θα τιμήσει τους Χανιώτες αθλητές και τους αθλητές των Χανιώτικων σωματείων που μας έκαναν περήφανους με τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Οι αθλητές που θα τιμηθούν είναι:

  • Ο Χανιώτης αθλητής, Αντώνης Τσαπατάκης, για τη συμμετοχή & τις σημαντικές διακρίσεις του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, στην Κολύμβηση.
  • Η Χανιώτισσα αθλήτρια, Άννα Ντουντουνάκη για τη συμμετοχή της στους  Ολυμπιακούς αγώνες, στην Κολύμβηση.
  • Ο Χανιώτης αθλητής, Μανώλης Μυλωνάκης για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στην Υδατοσφαίριση.
  • Ο Χανιώτης αθλητής, Μιχάλης Αναστασάκης του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στη Σφύρα.
  • Ο αθλητής Λυκούργος – Στέφανος Τσάκωνας του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Στίβο (200 μέτρα).
  • Η αθλήτρια Σοφία Ρήγα του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή της στους  Ολυμπιακούς αγώνες, στο Μαραθώνιο.
  • Η αθλήτρια Αλεξία Παππά του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή της στους  Ολυμπιακούς αγώνες, στο Στίβο (10.000 μέτρα).
  • Ο αθλητής Ευθύμης Μήττας του Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων «Ο ΒΑΡΔΑΣ» για την συμμετοχή του στους  Ολυμπιακούς αγώνες, στο Σκήτ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ