19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Τι έγραψε ο Σκουρλέτης στο facebook για τις διακοπές του στα Χανιά

Ημερομηνία:

Την εμπειρία του από το ταξίδι του με το πλοίο της γραμμής στα Χανιά αλλά και την παραμονή του στη Σούγια κοινοποίησε στο Facebook, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Στην μακροσκελή του ανάρτηση ο κ. Σκουρλέτης αφηγείται τις εντυπώσεις του από το ταξίδι του στα Χανιά, αλλά και τα μηνύματα που πήρε κουβεντιάζοντας με συνεπιβάτες του στο καράβι και επισκέπτες στη Σούγια.

Δείτε τι έγραψε ο Πάνος Σκουρλέτης στο Facebook:

“Την Τρίτη το βράδυ πήραμε το καράβι για τα Χανιά, πριν πάμε στην καμπίνα καθήσαμε στο ανοιχτό bar του καραβιού στο όγδοο κατάστρωμα για κανά ποτό, ο μικρός δεν μας ακολούθησε και πήγε κατευθείαν να ξαπλώσει. Το καράβι είχε κόσμο αλλά δεν ξεχείλιζε, κυρίως Έλληνες, άσε που είδαμε μόνο έναν Κινέζο.

Σκηνή 1η:

Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές ματιές με τους τριγύρω ξεχώρισα έναν νέο άνθρωπο που κοίταζε επίμονα. Δεν πέρασαν μερικά λεπτά και μας πλησιάζει.

“Συγγνώμη, μπορώ να καθίζω”, “βέβαια” του λέω.

“Δουλεύω στην COSCO, ξέρετε είχαμε κινητοποιήσεις”. “Το ξέρω, ήταν ο Δρίτσας και ο Λαφαζάνης εκεί, οι βουλευτές μας” του λέω αναθαρρημένος γιατί είμασταν οι μόνοι που τους συμπαρασταθήκαμε.

“Ναι, τους είδα”, αλλά να μην πει τίποτα η τηλεόραση για την απργία; Εσείς τι αντιπολίτευση είσαστε που δεν τους είπατε να το πουν στις ειδήσεις;”

Του εξήγησα πως και ανακοίνωση βγάλαμε αλλά πάλι δεν το ανέφεραν, προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει πως έτσι λειτουργούν τα επίσημα ΜΜΕ. Γι’ αυτόν πραγματικότητα ήταν ότι είχε ακούσει από τα κανάλια και όχι ότι έζησε ο ίδιος… η κουβέντα συνεχίστηκε μου ανέφερε για τους συνομίληκούς του που μεταναστεύουν (είναι 34 χρονών) αλλά και για τις τελευταίες εκλογές, λέγοντάς μου το φοβερό, πως δεν θα ξαναψηφίσει γιατί μάλλον “τα μαγείρεψαν τα αποτελέσματα”, δεν μπορεί να πήρε τόσο λίγο η ΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίσαμε για λίγο, χαιρέτισε ευγενικά και έφυγε. Ήταν από το Πέραμα και μάλλον δεν μας είχε ψηφίσει.”

Σκηνή 2η:

Λίγο αργότερα ένα άλλο νέο παιδί μας πλησιάζει “Σας ψήφισα, είμαι μόνιμος στο στρατό και κατεβαίνω στα Χανιά με μετάθεση. Ήταν και άλλοι που το σκεφτόντουσαν αλλά τελικά το έριξαν στο ΠΑΣΟΚ. Φοβήθηκαν γιατί τους είπαν πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το στρατό”. Του είπα να μην φοβάται και πως αν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν αυτός από τους πρώτους που θα το ζήταγε.

“παίρνω 900 ευρώ είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου δεν δουλεύει, στην πόλη που ζούσαμε είχαμε το σπίτι μας. Εδώ πως θα τα βγάλουμε πέρα; Όσο για παιδί θα θέλαμε αλλά δεν βγαίνει”. Η συζήτηση συνεχίστηκε και τελείωσε με την γνωστή φράση “κάντε κάτι και γρήγορα”.

Αν αναφέρω αυτά τα περιστατικά είναι για να θέσω ένα ερώτημα. Όταν κουβεντιάζουμε στο κόμμα για εκπροσωπήσεις, συμμαχίες και πρόγραμμα έχουμε στο νου μας για ποιους μιλάμε και σε ποιους αναφερόμαστε;

"google ad"

Έχουμε απόλυτη γνώση τι είναι αυτό το 27% που μας ψηφίζει;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ