16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τι ήθελε ο Amos Gilad, το δεξί χέρι του Νετανιάχου στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με το veteranos.gr το Πεδίο Βολής Κρήτης στα χανιά επισκέφθηκε ο Ισραηλινός Υποστράτηγος ε.α Amos Gilad.

Ο Amos Gilad που είχε δεχθεί  ο ΥΕΘΑ και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ την προηγούμενη ημέρα στο Πεντάγωνο,  είναι Υποστράτηγος εα και  το δεξί χέρι του Νετανιάχου, έχει υπηρετήσει στην ΔΔΣΠ της χώρας του από το 1973 έως το 1992.

Τώρα εκτελεί Στρατιωτική διπλωματία σε υψηλότατο επίπεδο. ,ήρθε μετά και την επίσκεψη του Ισραηλινού  Αξιωματούχου που είναι  υπεύθυνος  για την Αμυντική Συνεργασία Ελλάδος Ισραήλ!

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Υπουργείου, συζήτησαν θέματα διμερούς αμυντικού ενδιαφέροντος και θέματα της ευρύτερης περιοχής.

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφθηκε το Πεδίο Βολής Κρήτης Ισραηλινή Αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον director PM & PB of Israel, Υπτγο (ε.α.) Amos Gilad,

Το Ισραηλινό υψηλό καλεσμένο συνόδευαν ο  Υπαρχηγός του  ΓΕΕΘΑ Απτχο (Ι) Γεώργιος Παρασχόπουλος  και ο Ακόλουθο Άμυνας του Ισραήλ στην Ελλάδα, Σχης Yuval Gerbi, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης της αντιπροσωπείας στην Κρήτη.

Ο Amos Gilad δεν είναι κάποια τυχαία προσωπικότητα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα electronic indifanda, υπήρχε μία περίοδο που ο ρόλος του ήταν τόσο κομβικός, ώστε να θεωρείται ότι αυτός διοικεί το Ισραήλ. Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, o Amos Gilad θεωρείται πρωταθλητής στο να κυνηγά πολιτικούς, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Αναγνωρίζει τις αδυναμίας πρωθυπουργών, τα πάθη των υπουργών, τα μειονεκτήματα των αξιωματούχων, έχει μετατρέψει το διπλωματικό γραφείο του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ σε ένα από τα πιο ισχυρά κέντρα εξουσίας στη χώρα.

Με πληροφορίες από veteranos.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ