12.8 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Τι πραγματικά ισχύει με τις ώρες που θα κάνουν το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιά τα πλοία της ΑΝΕΚ και των Μινωικών;

Ημερομηνία:

Σύντομα θα ξεκινήσει δρομολόγια και το πλοίο των Μινωικών Γραμμών ΕΓ/ΟΓ Mykonos Palace στην γραμμή Σούδα – Πειραιά, μετά και την έγκριση από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών με πιο πιθανή ημερομηνία την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το πλοίο θα κάνει το ταξίδι Χανιά – Πειραιάς και Πειραιάς – Χανιά σε 6.30 ώρες.

Έτσι, τα δρομολόγια που θα διαμορφωθούν είναι από Χανιά προς Πειραιά αναχώρηση στις 23.59 και άφιξη στις 06.30 ενώ αντιστοίχως από Πειραιά για Χανιά η αναχώρηση θα είναι στις 16.00 και άφιξη στις 22.30.

Πιο συγκεκριμένα από Χανιά για Πειραιά για το επόμενο διάστημα τα δρομολόγια έχουν ως εξής:

Παρασκευή, 6/7/2018 10:00 – 19:00 Χανιά – Πειραιάς ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B BLUE GALAXY
Παρασκευή, 6/7/2018 22:00 – 07:00 Χανιά – Πειραιάς ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B EL.VENIZELOS
Σάββατο, 7/7/2018 10:00 – 19:00 Χανιά – Πειραιάς ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B BLUE GALAXY
Σάββατο, 7/7/2018 22:00 – 07:00 Χανιά – Πειραιάς ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B EL.VENIZELOS
Κυριακή, 8/7/2018 10:00 – 19:00 Χανιά – Πειραιάς ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B BLUE GALAXY

Τα δρομολόγια από Πειραιά για Χανιά έχουν ως εξής:

Παρασκευή, 6/7/2018 10:00 – 19:00 Πειραιάς – Χανιά ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B EL.VENIZELOS
Παρασκευή, 6/7/2018 22:00 – 07:00 Πειραιάς – Χανιά ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B BLUE GALAXY
Σάββατο, 7/7/2018 10:00 – 19:00 Πειραιάς – Χανιά ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B EL.VENIZELOS
Σάββατο, 7/7/2018 22:00 – 07:00 Πειραιάς – Χανιά ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B BLUE GALAXY
Κυριακή, 8/7/2018 10:00 – 19:00 Πειραιάς – Χανιά ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ANEK-SUPERFAST F/B EL.VENIZELOS

Όπως είναι εμφανές, η διαφορά είναι μόλις μισή ώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μινωικές δρομολογούν πλοίο στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς.

Tον Απρίλη του 2012 στη γραμμή είχαν εισέλθει τα «δίδυμα» επιβατικά/οχηματαγωγά πλοία «ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΑΣ» και «ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΑΣ» ενώ και το 1990 οι Μινωικές γραμμές είχαν διπλά πλοία στα Χανιά με τη δρομολόγηση του Κνωσσός και του Φαιστός.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ