19.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Τι λέει η Μαρία από τα Χανιά που παρά τα 19065 μόρια θα ακολουθήσει το όνειρό της και θα γίνει αισθητικός

Ημερομηνία:

Από τη μία τα βιβλία και από την άλλη τα καλλυντικά. Σε αυτό το δίλλημα η 18χρονη Μαρία Χούσου έκανε αυτό που πάντα ήθελε.

Χρησιμοποίησε τα βιβλία για να φτάσει τον στόχο της.. Συγκέντρωσε 19.065 μόρια και ενώ θα μπορούσε να περάσει σε όποια σχολή ήθελε του τρίτου πεδίου, ανάμεσα τους η ιατρική και η φαρμακευτική. Εκείνη επέλεξε να σπουδάσει αισθητική και Κοσμητολογία και όπως ήταν αναμενόμενο εισάγεται πρώτη στη Σχολή της.

Η περίπτωση της 18χρονης, αυτές τις μέρες δίχασε το διαδίκτυο. Άλλοι μαθητές πασχίζουν, αγχώνονται, διαβάζουν ατελείωτες ώρες για να γίνουν γιατροί και δεν τα καταφέρνουν. Όταν οι οικείοι της άκουσαν το αποτέλεσμα την προβλημάτισαν ενδεχομένως για να αλλάξει την επιλογή της, εκείνη όμως έπραξε στο μηχανογραφικό της, αυτό που ίσως θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι μαθητές. Να επιλέξουν αυτό που αγαπούν και όχι τα μόρια που συγκέντρωσαν…

Στο πλευρό της η οικογένεια της και ο παππούς της ο οποίος ένιωσε υπερήφανος για το αποτέλεσμα και την επιλογή της και η χαρά του είναι απερίγραπτη.

Πανευτυχής λοιπόν για την επιτυχία της ετοιμάζει βαλίτσες για να ζήσει την φοιτητική της ζωή στη Θεσσαλονίκη. Εμείς να της ευχηθούμε υγεία και πάντα επιτυχίες.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=DcfCato0d1w”]

Νέα Τηλεόραση

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...