22.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Τι λέει ο Παύλος Πολάκης για δημοσιογράφο που είπε ότι υποκίνησε τα επεισόδια των προσφύγων στη Μόρια:

Ημερομηνία:

Ένα σίχαμα της κοινωνίας και της δημοσιογραφίας ονόματι ΣΙΝΑΝΗΣ είπε σήμερα το πρωί στο OPEN (όπως μου μετέφεραν γιατί σιγά μην σπαταλήσω φαιά ουσία για να παρακολουθήσω τους απόπατους των συστημικών καναλιών της «ενημέρωσης») ,ούτε λίγο ούτε πολύ, πως «υποκίνησα» τα επεισόδια των προσφύγων στη Μόρια με την επίσκεψη μου!!!!

Λοιπόν άκουσε με καλά ρεταλι της δημοσιογραφίας :

1) Ξέρω καλά πόσο σας πείραξε η ανάδειξη με την επίσκεψη μου της «φαβέλας» που έφτιαξε συνειδητά η ΝΔ στη λεσβο με 15000 πρόσφυγες εκτός του ΚΥΤ να διαβιούν σε αισχρές συνθήκες σε σκηνές από νάιλον και τσουβάλια με ανύπαρκτες υποδομές υγείας ,με βουνά σκουπιδιών που μαζεύτηκαν μερικώς μια μέρα πριν έρθω.Σας πείραξε και σένα και τα πολιτικά αφεντικά σου που με την επίσκεψη ,τις δηλώσεις μου και την ομιλία μου έδειξα το αδιέξοδο που οδήγησε τα πράγματα η Ακροδεξιά του Μητσοτακη που για να στείλει το μήνυμα πως οι συνθήκες είναι άθλιες και έτσι να μειωθούν οι ροές έφτασε τη Λεσβο να έχει σήμερα 21.500 από 5.600 πρόσφυγες τον Ιούλιο σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης .

Σας ενοχλησε σφόδρα που δεν μάσησα τα λόγια μου και είπα πως ΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ έδειξε και θα δείχνει αλληλεγγύη σε κάθε διωγμένο, βασανισμένο ,κατατρεγμένο η άνθρωπο που πεινά και φεύγει από τον τόπο του,όπως είπα πως είναι θέμα που δεν μπορεί να το λύσει η Ελλάδα μόνη της και πρέπει προς αυτή την κατεύθυνση να κινηθεί η ελληνική κυβέρνηση σήμερα ,όπως έκανε και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ .

2) Ξέρω πως σας πείραξε η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ που έδειξε πως η διεύρυνση προχωρά και στο νησί της Λέσβου και γι αυτό αντί να δείξετε έστω ένα λεπτό από τις ομιλίες του Μπουρνού,της Μαριλίζας ή εμένα ,δείξατε και «καυτηριάσατε» το ζεϊμπέκικο που χόρεψα!!! Ναι βρε φλώρε ,χόρευα και θα χορεύω ζεϊμπέκικο γιατί η αριστερά ξέρει να γλεντάει γνήσια και όχι αποστειρωμένα !

ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ παπαγαλάκι της δημοσιογραφίας :Όσο και να προσπαθήσατε πριν τις εκλογές και μετά από αυτές να με «δολοφονήσετε » ως χαρακτήρα και ως προσωπικότητα με αισχρά ψεύδη διαστρεβλώσεις κλπκλπ ΒΑΛΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ «επαγγέλματος» σου πως δεν σας έχω ουτε για μια τρίχα ….από το μικρό μου δάχτυλο …. γιατί ο «ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ» που εφεύρατε για να με σπιλώσετε στην πραγματικότητα σημαίνει τα εξής 4 πράγματα :

Α) Νασαι γιος βοσκού απ τα Σφακια και να μπαίνεις με πανελλαδικές στην πρώτη πεντάδα της Ιατρικής Αθηνών.

Β) Να μην σε διορίζουν στο ΕΣΥ για πολιτικούς και συνδικαλιστικούς λόγους ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ και να στήνεις σε ηλικία 35 χρόνων μια Μονάδα Εντατικής θεραπείας (και μετά άλλες δυο) στον ιδιωτικό τομέα που να ασκειται ιατρική που δε γινόταν ούτε στα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία.

Γ) Να σε εκλέγουν οι πατριώτες σου δήμαρχο στα Σφακια ,την πρώτη φορά με 62% και τη δεύτερη με 96,4% γιατί άλλαξες την κατάσταση στον τόπο σου με ορατά και μετρήσιμα έργα

Δ)Να λες τον κλέφτη κλέφτη,τον απατεώνα απατεώνα,το λαμόγιο λαμόγιο χωρίς σου και μου και ψευτοευγένειες και ταυτόχρονα να δίνεις αγώνα να αξιοποιηθεί και να πιάσει τόπο και ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού για να ξαναφτιάξεις το δημόσιο σύστημα υγείας ως Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ….και να ξανά εκλέγεσαι βουλευτής ενώ σε πυροβολούσαν όλα τα λαμόγια που αποκάλυψες τις κλεψιές τους και τα έστειλες στη Δικαιοσύνη !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ «ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ»;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ «ΣΑΣ ΕΧΩ»;;;

Αιντε να προσκυνήσεις τα αφεντικά σου τώρα και τα υπόγεια του Μοσχατου μπάς και σε διορίσουν και σένα πουθενά ως μετακλητό η «υπεύθυνο επικοινωνίας» ..

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτος με 10 μονάδες διαφορά ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου...

Σοβαρές καταγγελίες από μηχανικούς Χανίων για παρατυπίες σε δικαστικό έλεγχο – Αποφάσισαν αποχή

Μηχανικοί των Χανίων καταγγέλλουν σοβαρές παρατυπίες κατά τη διάρκεια...

Εστίαση: Φορολογούν τώρα και τα… πουρμπουάρ – Τα POS μετατρέπουν το φιλοδώρημα σε μέρος του μισθού

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα καταστήματα εστίασης...

«Νομοθετήστε για τα smartphones σαν να είναι τσιγάρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ

Την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους...