17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τι λένε στην επιστολή «αποχής» οι παραγωγοί του Τρίτου Προγράμματος της ΝΕΡΙΤ

Ημερομηνία:

Ο Γενικός Διευθυντής Περιεχόμενου Βασίλης Θωμόπουλος είναι αυτός που έκανε τη σχετική εισήγηση για το νέο τυφλό «ψαλίδι» στους μισθούς προτείνοντας μάλιστα διάτρητες καινούργιες συμβάσεις. Αδιαφόρησε επίσης πλήρως για τις σχετικές εισηγήσεις της Επιτροπής Αξιολόγησης (Θ. Γεωργακόπουλος, Στ. Μούστος, Χρ. Παπαγεωργίου) και τηςΕπιτροπής Κοστολογίου (Αλ. Γιαλίνη, Μ. Κοζάκου, Χρ. Χλιαράς) που είχε ορίσει ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ κ. Πέτρος Μάης. Εν ολίγοις, ο Γενικός… Δερβέναγας της ΝΕΡΙΤ, παρέκαμψε τις εισηγήσεις των αρμοδίων που γνώριζαν το αντικείμενο ώστε να κάνει επίδειξη δύναμης προς τη ραδιοφωνία, ίσως επειδή εκεί κάτι γινόταν σε αντίθεση με την τηλεόραση που είναι όλα μπάχαλο. Τώρα πόσο σύννομη είναι αυτή παράκαμψη, είναι ένα ερώτημα…

Ιδού η επιστολή που έστειλαν οι παραγωγοί του Τρίτου Προγράμματος στον Πέτρο Μάη:

 

Ο σύμβουλος του Προέδρου για το Τρίτο, ο κ. Χρίστος Παπαγεωργίου, από τη μια υπέγραψε την ανακοίνωση των παραγωγών κι από την άλλη νίπτει τας χείρας του διερευνώντας το ενδεχόμενο να συμφωνούν κάποιοι από τους εργαζόμενους με τις περικοπές.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...