24.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Τον Βολουδάκη είδε ο Κουράκης για τη συγχώνευση αναπτυξιακών οργανισμών

Ημερομηνία:

Για τη σχεδιαζόμενη συγχώνευση αναπτυξιακών οργανισμών της Κρήτης

Στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έγινε χθες η συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Μανούσου Βολουδάκη και του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον κ. Κουράκη για τη σχεδιαζόμενη συγχώνευση αναπτυξιακών οργανισμών της Κρήτης (ΟΑΔΥΚ, ΟΑΝΑΚ και «Υποδομές Κρήτης»), με σκοπό τη δημιουργία ενιαίου φορέα που θα αναλάβει μεταξύ άλλων το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομών της Κρήτης.

Όπως είναι γνωστό, σχετική νομοθετική ρύθμιση έχει συνταχθεί από κοινού με το Υπουργείο Ανάπτυξης, και πρόκειται να κατατεθεί προς συζήτηση στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ