15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ερέτρια, προσπαθώντας να γλιτώσει βιασμό – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ημερομηνία:

Στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ερέτρια έπεσε μια 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια η οποία δίνει μάχη για την ζωή της προσπαθώντας να αποφύγει τον βιασμό της.

Στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ερέτρια έπεσε μια 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια η οποία δίνει μάχη για την ζωή της προσπαθώντας να αποφύγει τον βιασμό της.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, η 23χρονη διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Ερέτριας στην Εύβοια όταν ένας ομοεθνής της ο οποίος εργάζεται ως ανιματέρ στο εν λόγω ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν εκείνη ζαλίστηκε μετά από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ και την οδήγησε στο δωμάτιο όπου διέμενε εκείνος στο ίδιο ξενοδοχείο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα έφερε σθεναρή αντίσταση και σύμφωνα με τις πληροφορίες έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Εργαζόμενος του ίδιου ξενοδοχείου βρισκόταν κοντά στο δωμάτιο και όταν άκουσε τις φωνές έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα ενώ η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε από τα χέρια του ανιματέρ και βγαίνοντας στο μπαλκόνι πήδηξε στο κενό ενώ βρισκόταν σε σύγχυση.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 23χρονη να τραυματιστεί ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ανιματέρ συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι γαλλικές αρχές για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...