13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Το «Ποτάμι» άρχισε να ρέει

Ημερομηνία:

Από την καφετέρια “Κήπος” του Δημοτικού κήπου των Χανίων, άρχισε την περιοδεία του ο νέος στην πολιτική αρχηγός του “Ποταμού” και γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης. Στην ομιλία του ήταν γενικόλογος και δεν είπε για τα φλέγοντα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.Για το μεγάλο δημόσιο χρέος που αγγίζει το 172% του Α.Ε.Π και τον διακανονισμό του.Για την δυσβάστακτη ανεργία 27% που αναγκάζει τους νέους πτυχιούχους να ξενιτεύονται. Για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας που χρειάζεται ανασυγκρότηση.Για την λειτουργία του δημοσίου και τις πελατειακές σχέσεις.Για την αξιοκρατία στις προσλήψεις.Για την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.Για την παιδεία, το σύστημα υγείας και την πρωτοβάθμια περίθαλψη που καταρρέει.Ποιο είναι το όραμα του για την Ευρωπαϊκή ένωση και τον ρόλο της Ελλάδας μέσα σε αυτήν;Για τον ρόλο και την κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.Για τα μονοπώλια και τα ολιγοπώλια και την κυριαρχία τους στην οικονομία. Για την οικολογική ματιά στην οικονομική ανάπτυξη.Για το ξεπούλημα της Δ.Ε.Η και της ΕΥΑΘ.
Αν συνεχίσει έτσι δεν θα καλύψει κανένα κενό αλλά θα απογοητεύσει τους υποψήφιους ψηφοφόρους που το φέρνουν τρίτο κόμμα.Θα μείνει στην ιστορία όπως και παλιότερα το κόμμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου που ξεφούσκωσε δημοσκοπικά πριν δώσει την εκλογική μάχη.

Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...