21.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Το έγκλημα για τη χώρα να έχεις μία τόσο κακή κυβέρνηση, και μια ακόμη χειρότερη αντιπολίτευση

Ημερομηνία:

Ποτέ στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, ίσως και ποτέ από τότε που έχει υπάρξει ελληνικό κράτος δεν έχει υπάρξει περίοδος που να έχει η χώρα μία τόσο κακή κυβέρνηση και μία τόσο κακή αντιπολίτευση.

Αποτυπώνει ότι η καταστροφή που προκάλεσε η μνημονιακή περίοδος και οι πολιτικές του ανάπηρου στο μυαλό Σόιμπλε δεν είχαν αρνητικές επιπτώσεις μόνο στην οικονομία αλλά κυρίως στην πολιτική.

Η καταστροφή αποτυπώνεται και δημοσκοπικά.

Καλύτερος κυβερνήτης ο “κανένας” με ποσοστό σχεδόν 50%, δημοσκοπική κατάρρευση της ΝΔ με ποσοστό μόλις 22% (από αυτούς που ψηφίζουν) με το δεύτερο κόμμα να είναι πλέον το ΠΑΣΟΚ με μόλις 11%.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο 8,3%, κάτω από ΚΚΕ και Ελληνική Λύση!

Το “δεν υπάρχει εναλλακτική” της Μερκελικής Γερμανίας οδηγεί την Ελλάδα σε μία καταστροφή.

Σε άλλες χώρες της Ευρώπης, στο κενό που έχει δημιουργηθεί εν μέσω της νεοφιλελεύθερης μονοκρατορίας, ξεπηδά επικίνδυνα ξανά η ακροδεξιά και ο νεοφασισμός, αφού η Αριστερά, στην πλειοψηφία των χωρών, έχει αποδεχτεί και αυτή το νεοφιλελεύθερο αναπόδραστο.

Η απαισιοδοξία κυριαρχεί, η ελπίδα απουσιάζει, και δε διαφαίνεται πουθενά ένα όραμα για το αύριο.

Αλλά τουλάχιστον, ο Πολάκης δικαιώθηκε…

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ