21.8 C
Chania
Saturday, October 19, 2024

Το Γυμνάσιο Αλικιανού παρουσιάζει την νέα του ταινία με τίτλο «My Sunshine»

Ημερομηνία:

Οι μαθητές του Γυμνασίου Αλικιανού παρουσιάζουν την ταινία τους με τίτλο «My Sunshine». Πρόκειται μάλιστα για την 12η σχολική ταινία από το συγκεκριμένο Γυμνάσιο.

Ειδικότερα, τη 12η σχολική του ταινία παρουσιάζει το Γυμνάσιο Αλικιανού την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (ώρα 11:00 π.μ.) στο πλαίσιο των εργασιών του 12ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

«Η φετινή μας ταινία μάζεψε κάποιες από τις φωτεινές στιγμές των μαθητών μας, και τις προβάλλει. Τα παιδιά μας άλλοτε μαζεύουν νότες πάνω στην παρτιτούρα, άλλοτε ακούνε μουσικές, ερμηνεύουν το σχήμα που έχουν τα σύννεφα, σχεδιάζουν πορείες πάνω στον χάρτη της γης, θυμούνται δικούς τους τόπους, ταξιδεύουν με βιβλία, τρέχουν πάνω σε ρόδες, κλείνουν ραντεβού στον έρωτα, μοιράζονται αυτό που έχουν, ετοιμάζουν ψαρέματα και κυνηγούν μια μπάλα ή την τύχη σε πολύχρωμα επιτραπέζια, δίνουν χάδια στον Μπαζ και μουσκεύονται στη δροσιά του νερού…. Όταν τα αστέρια φαίνονται στο σκοτάδι, τους τραγουδούν, γιατί το αύριο θα ξημερώσει τη λιακάδα που μόλις έφτιαξαν».

Γυμνάσιο Αλικιανού
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο “μικροσκόπιο” ο καρκίνος του μαστού – Εκδήλωση στα Χανιά

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιείται την...

Φθινοπωρινό σκηνικό στην Κρήτη – Βροχές το απόγευμα, στα δυτικά

Οι ισχυροί άνεμοι και οι κατά τόπους βροχές είναι...

Έχει 17 εγγόνια και δισέγγονα, για τον μπακλαβά της «παραμιλάει» το Σικάγο και ψάχνει τους συγγενείς της στα Χανιά

Όταν η Sally Bice φτιάχνει μπακλαβά, μοσχοβολάει όλο το …Σικάγο. Συνταγή καμωμένη...

Ηράκλειο: Παγκόσμια πρώτη για την Εικονική Πραγματικότητα και την Ιατροδικαστική

Η δυνατότητα χρήσης Εικονικής Πραγματικότητας για τη διδασκαλία της Ιατροδικαστικής και...