15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το ΕΠΑΜ Χανίων για τις εκλογές: “Οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες”

Ημερομηνία:

Το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) Χανίων , πιστό στις αξίες , τα προτάγματα και την αγάπη του για την πατρίδα, δεν συμμετέχει στις εθνικές εκλογές. Η απόφαση επάρθη μετά από εσωτερικό δημοψήφισμα, με ποσοστό πάνω από 83%, κατά της καθόδου. Αυτό δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΕΠΑΜ και των αγωνιστών του, οι οποίοι δεν παίρνουν εντολές από ηγεσίες , αλλά από κοινές αποφάσεις.

Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι το ΕΠΑΜ δεν τρελαίνεται για θέσεις και εξουσίες , αλλά μόνο το καλό της Ελλάδος ,το οποίο είναι να φύγουν οπωσδήποτε , αυτοί οι προδότες που την κυβερνούν και την έχουν ξεπουλήσει παραχωρώντας ταυτόχρονα την εθνική κυριαρχία.

Από καιρού και πολύ πριν την αναγγελία των εκλογών , έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες , συνομιλίες με κόμματα και κινήματα πάνω στην ανάγκη δημιουργίας δημοκρατικού πατριωτικού 3ου πόλου με συμμετοχή από τα δεξιά ως τα αριστερά, χωρίς ιδεολογίες, κομματικά συμφέροντα με μόνο σκοπό την ισότιμη συνεργασία για την απελευθέρωση της χώρας από κάθε δύναμη ξένη ή ντόπια που επιβουλεύεται την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της.

Δυστυχώς οι επιλογές που μας άφηναν ήταν ή αριστερές ή δεξιές. Θα ήταν αδιανόητο για εμάς να ταυτιστούμε στα μάτια του ελληνικού λαού, ως αριστερή ή δεξιά δύναμη.Εκπροσωπούμε την ενότητά του, και παλεύουμε για αυτήν.

Γνωρίζουμε πολύ καλά , αυτοί που θα κυβερνήσουν <<αύριο>> τι καλούνται να διαπραγματευτούν και τις ανύπαρκτες ευελιξίες , με το κράτος παντελώς χρεοκοπημένο. Εδώ αρχίζει ο δικός μας ρόλος, ο οποίος θα είναι αφυπνιστικός και ιδιαίτερα αγωνιστικός ,ώστε ο λαός να μην αφήνει τους κυβερνόντες να παραμένουν στο σύστημα με ανώδυνες διαπραγματεύσεις οι οποίες δεν θα οδηγούν πουθενά και να είναι δίπλα τους να χρειαστεί να συγκρουστούν με τα ξένα συμφέροντα τα οποία δυστυχώς θέλουν μόνο σφοδρές συγκρούσεις. Θεωρούμε ότι για εμάς τώρα αρχίζει ο μεγάλος αγώνας, γιατί ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει. Πάνω στην άγνοια , παίχτηκαν όλα τα παιχνίδια καταστροφής του κράτους και της απώλειας , της εθνικής μας κυριαρχίας. Τώρα η χώρα βρίσκεται υπό ΚΑΤΟΧΗ.

Όμως το ΕΠΑΜ δημιουργήθηκε για να δώσει την εξουσία στον λαό. Όποιος πιστεύει σήμερα ότι η εξουσία παραδίδεται μέσα από το κοινοβούλιο αυταπατάται. Οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες και θα ενισχύουν την συνεχή κατάρρευση του πολιτικού συστήματος σε μια μάχη αλληλοκαταστροφής των πολιτικών δυνάμεων που το υπηρετούν.

Τώρα αναγκαστικά θα περάσουμε από ένα μεταβατικό πολιτικό στάδιο, μια ενδιάμεση κατάσταση λίγο πριν την προγραμματισμένη σύγκρουση του λαού με το κυρίαρχο σύστημα. Και λέμε προγραμματισμένη, όχι γιατί υπάρχει σαν επιλογή, αλλά γιατί η δυναμική της κρίσης είναι τέτοια που θα την καταστήσει αναπόφευκτη. Γι ’αυτό οι κυρίαρχες δυνάμεις, η οικονομική και πολιτική ολιγαρχία το ίδιο το καθεστώς ανησυχεί κυρίως για την διάσωσή του και ετοιμάζει τις εφεδρείες του με πυρετώδεις ρυθμούς.

Εμάς φοβούνται. Τον λαό και τις οργανωμένες δυνάμεις του.

Αυτόν δεν εμπιστεύονται, αυτόν πρέπει να καθυποτάξουν να του στερήσουν κάθε δικαίωμα σκέψης για καλυτέρευση, για μια ζωή που θα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι την διάγει με αξιοπρέπεια. Ελεύθερος και ανεξάρτητος. Το μόνο τους μέλημα είναι να μην σηκώσει κεφάλι. Να μην διανοηθεί ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο πρώτος βηματισμός , μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε γιατί άσχετα με τα προηγούμενα εκλογικά αποτελέσματα, γνωρίσαμε την πλήρη αποδοχή του κόσμου και ζητάμε την κατανόησή του , για την μη συμμετοχή μας στις εκλογές αλλά αυτό που προέχει , είναι να φύγουν αυτοί που πρόδωσαν την χώρα μας και τον λαό.

Ο αγώνας μας συνεχίζετε αμείωτος και πολύ πιο δυνατός, με συνεχή πολιτική παρέμβαση και συνεχή λόγο με ότι μέσο διαθέτουμε. Ο διαδικτυακός σταθμός e-roi, οι ανακοινώσεις των οργάνων, η αρθρογραφία, η έκδοση της εφημερίδας ΟΥΣΤ και άμεση επικοινωνία με τον λαό, στις γειτονιές, σε καφενεία , συλλόγους και κοινωνικές ομάδες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...