22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων για την παγκρήτια κινητοποίηση στη βάση της Σούδας την Κυριακή

Ημερομηνία:

Και το Εργατικό Κέντρο Χανίων συμμετέχει στην παγκρήτια κινητοποίηση στην αμερικανονατοϊκή βάση της Σούδας την Κυριακή 24 Μαϊου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην Παγκρήτια κινητοποίηση στην Αμερικανονατοϊκή Βάση της Σούδας που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων την Κυριακή 24 Μαΐου 2015. Προσυγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 11 το πρωί.

Η Αμερικανονατοϊκή Βάση στη Σούδα έπαιξε συχνά πρωτεύοντα ρόλο στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των Αμερικανών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους πολέμους ενάντια στο Ιράκ, την Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη και αλλού. Τώρα προετοιμάζονται πυρετωδώς για νέες επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα και το νησί μας.

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα των Εργαζομένων απαιτεί να μην έχει καμία συμμετοχή η χώρα μας στα πολεμικά παιχνίδια που παίζονται για τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ, των Ευρωπαίων και του ΝΑΤΟ. Να επιστρέψουν όλες οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από το εξωτερικό. Να κλείσουν άμεσα η Βάση της Σούδας καθώς και κάθε άλλο ευρωατλαντικό πολεμικό στρατηγείο στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η συγγραφέας Ουλρίκε Ράιλανς στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Το Ινστιτούτο Γκαίτε, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης...

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό στον κόμβο Γαλατά

Ένας οδηγός μηχανής τραυματίστηκε, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη...

Δράσεις από το Μουσικό Σχολείο Χανίων

Μια σειρά από μουσικές δράσεις διοργανώνει τις επόμενες ημέρες...