17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων για την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Ημερομηνία:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων θεωρεί τουλάχιστον ατυχή την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων που εξεδόθη το Σάββατο 25 του Μάη και στην οποία «απευθύνει έκκληση σε φορείς για αποφυγή ενεργειών και συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης κατά τις επίσημες ώρες λειτουργίας της εμπορικής αγοράς των Χανίων».

Κύριοι της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, φαίνεται δυστυχώς ότι ακόμη δεν έχετε αναληφθεί ότι η βάναυση καταπάτηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων όπως και η φορολογική αφαίμαξη εργαζομένων,  συνταξιούχων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και αντοχής και ότι το πρόβλημα του κλεισίματος των καταστημάτων σας οφείλετε στην μειωμένη αγοραστική δύναμη των  συμπατριωτών μας.

Ότι η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια έχει εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία και συνεχίζει να προσθέτει και άλλα άδικα οικονομικά και κοινωνικά βάρη εις βάρος του λαού.

Στόχος είναι η στήριξη και η ανάπτυξη  μονοπωλιακών ομίλων και πολυεθνικών υπερκαταστημάτων που εμάς τους εργαζόμενους μας θέλουν δούλους και εσάς κλειστούς και στην φυλακή από τα χρέη.

Πιστεύουμε ότι μοναδική απάντηση απέναντι στον αυταρχικό κατήφορο που επέλεξε η Κυβέρνηση να ακολουθήσει,  και στην πολιτική που επιβάλλει,   είναι η συλλογική δράση, η συνέχιση και διεύρυνση του κοινού αγώνα, με τη συμμετοχή όλων όσων πλήττονται από αυτή την πολιτική.

Για το λόγο αυτό, περισσότερο ενωμένοι από ποτέ, όλοι μαζί χωρίς κοινωνικούς διαχωρισμούς πρέπει να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Για το Εργατ/κό Κέντρο Ν.Χανίων

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν.Γραμματέας

ΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                       ΜΑΝΩΛΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ